INDMELDELSESPONSOR I HIK FODBOLDBLIV TRÆNERBANEPLAN

NY CHALLENGE SLÅ LARS I PLANKE 🎾💪👑🥇 Nu er det så tid til en helt ny udfordring. Thomas Nielsen har sat HIK’s driftsleder Lars Brandt stævne i fitnesslokalet ...
Træn Med Os - Igen Alle 3 afdelinger er lukket helt ned for organiseret træningsaktivitet til og med søndag d.3. januar 2021.
Løb om kap med HIK's formand og HIK's direktør om Gentofte Sø. Alle 3 afdelinger er lukket helt ned for organiseret træningsaktivitet til og med søndag d.3. januar 2021.
HIK lukker yderligere ned på grund af corona-restriktioner Alle 3 afdelinger er lukket helt ned for organiseret træningsaktivitet til og med søndag d.3. januar 2021.
HIK har fået overrakt en ny, flot fane Den nye fane er blevet skænket i afdødes Sten Walls navn – et mangeårigt fodboldmedlem i HIK.
Køb juletræer på Strandvejen - Kontoret holder juleferie Kontoret holder juleferie-lukket fra den 21. december.

Bliv træner

HIK Fodbold benytter som udgangspunkt, helt fra U4, ikke forældretrænere. Det betyder at vi har et helt unikt miljø, hvor 70 trænere dagligt sparrer om øvelser og knytter nye venskaber.

Uanset om du er DBU-uddannet licenstræner, eller ønsker at starte som fodboldtræner, har vi en plads til dig. Vi er en flerstrenget klub med børne-, bredde-, pige- og elitehold. Der er med andre ord gode muligheder for, at udvikle sig i organisationen.

Kontakt Jackie Nissen på jackienissen1989@gmail.com, hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet.

Tøjbestilling

Alle tøjbestillinger i HIK foregår gennem Unisport.

Enkelte tøjbestillinger foretages her: https://www.unisport.dk/team-sport/hellerup-ik/

Samlede holdbestillinger skal ske gennem daglig leder, Allan Hansen på ah@hik.dk.

Galleri