INDMELDELSESPONSOR I HIK FODBOLDBLIV TRÆNERBANEPLAN

Optakt: HIK jagter fem på stribe i Slagelse HIK har haft en rigtig fin periode med nu 4 sejre i træk. Senest blev rivalerne fra Tingbjerg sendt hjem, fredag aften, med ...
Kontoret på Hartmannsvej lukker hele november Vi foretager en totalrenovering af vores kontorfaciliteter og derfor lukker kontoret midlertidigt.
VIGTIGT: Nye corona-retningslinjer i HIK efter skærpede restriktioner Nye corona-restriktioner har også stor betydning for vores tre afdelinger i HIK. Læs mere her!
Kan tre blive til fire sejre - i træk? HIK har haft en rigtig fin periode med tre sejre i træk. De to hjemmekampe mod FC Roskilde og Hillerød var fodboldkampe på ...
Målfest skal følges op i Espelunden Søndag 18/10 drager HIK til Espelunden (Tømrermester Jim Jensens Park) i Rødovre, til en meget vigtig kamp mod BK Avarta ...
Hjælp til fodbold - kunstgræs bliver lagt på tennisbaner De to grusbaner ved lysanlægget bliver over vinteren omdannet til kunstgræsbaner.

Bliv træner

HIK Fodbold benytter som udgangspunkt, helt fra U4, ikke forældretrænere. Det betyder at vi har et helt unikt miljø, hvor 70 trænere dagligt sparrer om øvelser og knytter nye venskaber.

Uanset om du er DBU-uddannet licenstræner, eller ønsker at starte som fodboldtræner, har vi en plads til dig. Vi er en flerstrenget klub med børne-, bredde-, pige- og elitehold. Der er med andre ord gode muligheder for, at udvikle sig i organisationen.

Kontakt Jackie Nissen på jackienissen1989@gmail.com, hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet.

Tøjbestilling

Alle tøjbestillinger i HIK foregår gennem Unisport.

Enkelte tøjbestillinger foretages her: https://www.unisport.dk/team-sport/hellerup-ik/

Samlede holdbestillinger skal ske gennem daglig leder, Allan Hansen på ah@hik.dk.

Galleri