INDMELDELSESPONSOR I HIK FODBOLDBLIV TRÆNERBANEPLAN

Padelbane i HIK åbner - nu kan du booke Nu kan du booke tider på den nye padelbane.
Tilbud om gratis forældre-træning i HIK Nu har du mulighed får at lave aktiv træning, mens dine børn selv træner håndbold, fodbold eller tennis i HIK.
Nye retningslinjer i HIK’s restauranter Myndighedernes nye restriktioner har konsekvenser for Restauranten på Hartmannsvej og Caféen på Maglegårdsvej.
Kampen om Kommunen HIK og Skovshoved skal til det igen. Fredag kl. 19.00 spilles ”Kampen om Kommunen” i Gentofte Sportspark.
Nye corona-retningslinjer for håndbold og fodbold Grundet forhøjet smitte i København og omegn skærper myndighederne nu igen corona-restriktionerne – og det rammer også H ...
Tilmelding åben til HIK efterårscamp Er du klar til 3 dage med masser af fodbold og nye finter og øvelser?

Sociale medier

Bliv træner

HIK Fodbold benytter som udgangspunkt, helt fra U4, ikke forældretrænere. Det betyder at vi har et helt unikt miljø, hvor 70 trænere dagligt sparrer om øvelser og knytter nye venskaber.

Uanset om du er DBU-uddannet licenstræner, eller ønsker at starte som fodboldtræner, har vi en plads til dig. Vi er en flerstrenget klub med børne-, bredde-, pige- og elitehold. Der er med andre ord gode muligheder for, at udvikle sig i organisationen.

Kontakt Jackie Nissen på jackienissen1989@gmail.com, hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet.

Tøjbestilling

Alle tøjbestillinger i HIK foregår gennem Unisport.

Enkelte tøjbestillinger foretages her: https://www.unisport.dk/team-sport/hellerup-ik/

Samlede holdbestillinger skal ske gennem daglig leder, Allan Hansen på ah@hik.dk.

Galleri