Nye spillere

Hvor er det let at finde nye kammerater med samme interesse i sporten og for os i fodbold.

Det er ikke altid sådan, at de ellers bedste venner har samme evner og interesse i sporten. I HIK træner så vidt muligt alle spillere i samme årgang i de yngste årgange på samme bane. Vi træner stationstræning. Alle kommer rundt til alle stationer typisk i mindre grupper. Nogen dage deles de bedste på samme stationshold – andre dage ikke.

Uanset om dit barn er en erfaren fodboldsspiller, som gerne vil videreudvikle dine kompetencer eller bare gerne vil starte til fodbold, er HIK klubben for hende.

Inden I finder ud af, om dit barn vil være medlem af HIK Fodbold, har dit barn lov til at prøvetræne i op til 4 uger. Du skal kontakte holdelederen for dit barns respektive årgang, og med ham eller hende aftale en dag for den første prøvetræning.

Du kan finde kontaktoplysninger på din holdleder nedenfor.

Senest efter 4 ugers prøvetræning melder du dit barn ind i HIK Fodbold via følgende link: Medlemskab

Vi håber, I bliver glade for jeres fodboldliv i HIK, og at det vil bringe en masse gode oplevelser med sig. Vi ønsker dig velkommen ind i en stor fodboldfamilie, som er drevet af glæde, vilje, udvikling og fællesskab.

KONTAKT

Kerneværdierne ”Glæde, Udvikling & Fællesskab” er en vigtig del af HIK pigefodbold.

Pigeudvalget i HIK Fodbold har sat sig for at skabe en dynamisk og spændende pigeafdeling, hvor spilleglæde, lysten til at blive bedre, lære at indgå som en del af et hold skal skabe et højt individuelt teknisk niveau hos store som små.

Pigeudvalget´s opgave er, at udvikle pigefodbolden i HIK og skabe en bred og talentuld pigeafdeling med udgangspunkt i HIK Fodbold´s generelle værdier og holdninger.

Pigeudvalget består har følgende personer;

Pigeformand
Kim Meurs-Gerken – kmg@kochchristensen.dk – mobil 61610909

Holdleder U9
Katja Moesgaard – katja@dbu.dk – mobil 26721602

Holdleder U15
Elin Glahn – elin.glahn@hotmail.com

Træner U11/U12
Jesper Gelser – jg@novare.dk – mobil 26205433

Træner U13 og U14
Martin Storm – martin@art-frame.dk – mobil 28118825

Forældre U10
Mikael Skjoldager – mikael@fuzzy-lab.com – mobil 20157372