HIK ERHVERVSKLUB

Ronaldos i Kildeskovshallen leverer alt hvad hjertet begærer fra cafeen på Adolphsvej. Med dagens ret, brunch om søndagen og det lette alternativ til en travl hverdag, er du i sikre hænder hos Ronaldo og hans erfarne team.

Besøg Ronaldos og se menuen på Facebook her: Ronaldos Gentofte 

Vi er et team på 20 medarbejdere fra alle de nordiske lande, som bygger presse- og bloggerdatabaser, udvikler VOCAST-platformen samt servicerer og rådgiver vores kunder.

Vi tror på målrettet kommunikation, fordi kommunikation, der ikke har et klart budskab og en klar målgruppe, bare er støj.

Vi tror på, at fantastiske produkter skabes i samspil med kunderne. Derfor er alle i VOCAST involveret i både support og produktudvikling.

addea_logo_highres

Addea er specialister i revision, bogføring og skatterådgivning og har siden 1998 bistået selskaber, selvstændige erhvervsdrivende og privatpersoner med høj faglig kompetence og oprigtigt personligt engagement.
Med yderst kompetente medarbejdere fordelt på kontorer i både Roskilde og København, lever vi op til vores målsætning om at yde fleksibilitet, tilgængelighed og altid levere rådgivning af høj kvalitet.

profilrejser-sportconcept_logo_blues-prima_sort

Profil Rejser har et stort udvalg af sportsrejser

Elsker du sport, og drømmer du om at opleve store fodboldkampe, tennisturneringer, Formel 1-Grandprix og NFL-kampe i verdensklasse, er vores sportsrejser til tilskuerrækkerne lige noget for dig – med fart over feltet, spænding og en stemning i særklasse.

Hos Profil Rejser tilbyder vi også en bred vifte af fodboldtræningslejre og -turneringer for såvel elite som bredde samt alle former for sportsrelaterede træningsophold som f.eks. svømmetræningslejre, cykelrejser og mountainbiketure i udfordrende terræn.

Alt skræddersyet efter dine ønsker.

skaermbillede-2016-10-17-kl-10-45-09

Energi Danmark er markedsleder inden for handel med el i Danmark og samtidig en aktiv markedsdeltager inden for handel med olie- og gasprodukter.

Vi sælger el til kunder inden for erhvervslivet og offentlige institutioner og køber el af de decentrale kraftvarmeværker.

Vores kunder har adgang til en bred vifte af produkter inden for energihandel, med mulighed for at skræddersy den optimale løsning for den enkelte. Dette kan både ske ved handel med el her og nu eller ved at handle finansielle el-kontrakter, hvor det er muligt at afdække et fremtidigt forbrug eller produktion. Som kunde hos Energi Danmark får du adgang til Mit Energi Danmark, hvor du finder en række effektive værktøjer, der giver dig mulighed for at styre virksomhedens elforbrug og handle med el.

36236_295x73cm_banner

Sivertsen ApS

wellcome_logo_black

Energi til krop og sjæl
Well-come fitness & spa er Danmarks mest innovative Health Club, og vi tilbyder hele tiden nye træningsformer. Vi har så mange muligheder i huset, at alle kan finde præcis den træning, de har behov for. Det er vigtigt for os, at give dig den personlige service du har brug for og hjælpe dig med at finde den træning, der passer netop dig. Til at støtte din træning har vi desuden en fysioterapeutisk klinik, osteopater, ernæringsterapeuter, personlige trænere og mange andre, hvis ekspertise du kan trække på.

Indenfor træning tilbyder vi bl.a. Synergy cycling, Crossfit, alle former for aerobic, yoga, pilates, Senior gymnastik, mor/baby hold, squash, Biosignature og personlig træning

broechner_hotels_logo_0-0-0-100-1

Vi opfatter os selv som en lille hotelkæde af ”levende” hoteller. Vi har 4 boutique hoteller, alle med en unik og central beliggenhed i København – let at komme til og fra hvad enten du kommer i bil, tog eller fra lufthavnen.

Alle 4 hoteller ligger i gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Bygningerne og indretningen på vores hoteller er forskellig og meget anderledes fra hinanden. Vi gør meget ud af at være en del af det lokalområde, vi befinder os i. Vi prøver at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.

På alle vores hoteller skal man have det godt – så enkelt er det.

I have 26 years of experience working in a Global Fortune 500 company, leading a diverse group of people spread across the globe. My passion is helping the next generation of leaders be the best version of themselves as well as working with teams to drive their performance and engagement to the next level.

I am a Certified Team Performance Coach with TCI International and a Transformational Leadership Coach educated with the Coach Training Institute (CTI)

Click here for a description of my services

Edelskov Bus A/S er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab, og vi løser alle slags kørselsopgaver, uanset om det er små eller store grupper, der skal afsted.

Hos os arbejder vi som regel med hele turarrangementet fra start til slut og vil derfor kunne være behjælpelige med planlægning og service ud over selve buskørslen. – Eksempelvis guider, skiltning, help desk, turforslag og logistik – eller måske blot idéforslag til en god restaurant til dine gæster.

Vi har mange faste partnerskaber med både private og offentlige virksomheder, der har brug for sikkerhed og præcision uden at skulle planlægge forfra hver gang. Der er derfor altid søde og erfarne medarbejdere parat til at hjælpe dig, når du ringer, og som din garanti for, at alt forløber planmæssigt, når det går løs.

Vi har et stort ansvar, hver gang vi tager imod dine gæster, og vi forlanger derfor busser og chauffører i en klasse for sig, ikke mindst når det gælder sikkerhedsstandarder og miljø.

I sidste ende handler alle gode busoplevelser om mennesker og engagement – derfor er der viljen til forskel, når du ringer til os.

Unisport er Nordens førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, og er samtidig en global medieplatform for fodboldrelateret indhold. Med base i København har Unisport siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og med kyndig vejledning herom. Ud over butikken i København og Unisport.dk, omfatter Unisport også lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland og er endvidere tilgængelig for resten af verden på den engelsksprogede unisportstore.com.

Handelsanpartsselskabet af 21.1. 1983

c/o Preben Laursen

Branche: Handel

Har du brug for effektiv låseservice? 

Vælger du os som samarbejdspartner, er du sikret høj professionalisme og grundigt håndværk, udført af uddannede og erfarne fagfolk.

Vi sikre en fuldendt løsning, med maksimal sikkerhed og stabilitet.

Vi leverer, monterer, reparere og yder alle vores kunder, den bedste service.

XDC Gruppen er et moderne IT-hus der har eksisteret siden 2005.

Vores professionelle og dygtige medarbejdere stræber på at gøre en forskel for vores kunder, ved at levere værdiskabende løsninger der når hele vejen rundt og understøtter og udvikler deres forretning.

For os, er Jeres tillid alt afgørende. Det er og bliver grundstenen i et godt samarbejde. Som kunde hos XDC Gruppen er det en selvfølge, at alt er gennemskueligt og overskueligt. Dette betyder at du kan føle dig tryg og sikker i et samarbejde med os.

XDC Gruppens fokusområder:

· Reducere jeres IT-omkostninger

· Optimere forretningsgange med IT

· IT sikkerhed – hvor godt er du dækket?

· Service og support

· Det store overblik og strategi

· Print & Kopi løsninger

· Dokumenthåndtering

Vores firmas værdier er baseret på troværdighed og gennemsigtighed . Det vil sige, at en aftale er en aftale, både hvad angår pris, tidsramme og arbejdsbeskrivelse.

Det vigtigste for os er, at kunden får en god og seriøs behandling fra start til slut i processen. Og så er vi medlem af Danske Malermestre, din garanti for et fejlfrit arbejde.

Cafe HIK er drevet af halinspektør Claus Christiansen.

Fra 16-22 på hverdage og fra morgen til eftermiddag i weekenderne, serverer Claus, Karina og deres unge svende, sund og nærende mad og drikke, samt en god kop kaffe – altid med et smil.

Vores mål i La Pizzeria Costa D’Hellerup er, at bage de bedste pizzaer i kongeriget – hver dag! Mit navn er Safet “Lalucci” og jeg er grundlægger og daglig leder af Lalucci – la pizzeria costa d´hellerup.

I 4 år var jeg partner med min bror i Costa Smeralda Skovshoved og siden august 2012 har jeg haft Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup i Hellerup, hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod.

KVALITET FREM FOR ALT

I Lalucci- la pizzeria costa d´hellerup stiller vi disse krav til os selv:

  1. Vi har hygiejnen som førsteprioritet
  2. Vi bruger kun kvalitetsvarer og dette sikres i vores hverdag sammen med vores leverandører
  3. Alle medarbejdere oplæres grundigt
  4. Ventetiden må ikke være længere en 20 minutter (undtaget fredage og søndage, hvor vi har ekstra travlt, og den derfor kan være op til 30 minutter)

Navnet LEGO® har i generationer stået for kvalitet, specielt når det kommer til legetøj til børn og barnlige sjæle. Denne kvalitet er fulgt med over i LEGO® Wear børnetøj.
Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den høje kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med den samme komfort. LEGO® repræsenterer et univers, som er kendt og elsket i hele verden, og tøjet har motiver og grafikker, som børnene kender fra deres leg i dagligdagen.
Blandt LEGO Wear børnetøj kan du altid finde de mest elskede LEGO-figurer. LEGO Wear bruger de allerede kendte figurer, som understøtter børns lyst til leg.

Visionen er at brede kendskabet til specielt udvalgte vine fra det skønne Italien – vine som fortjener særlig opmærksomhed og nydelse. Ideen startede efter gentagende besøg på forskellige vingårde, hvor vi i vores lille team fandt frem til noget unikt, smukt og anderledes. Vi forsøger at finde frem til små vinproducenter, som har haft deres fokus på deres marker, vinstokke og på lokalmiljøet – dem som ikke har haft fokus på export og en stor markedsføring af deres udsøgte produkter.

Vi begrænser dog ikke vores sortiment til vine vi udelukkende selv importerer. Derfor har vi også valgt at føre et par af de mere etableret vinhuse, som vi mener matcher vores øvrige sortiment.

TØJSPONSORAT

Trænger spillerne på din søns eller datters hold til nyt tøj?

Tag et kig på sortimentet her: https://www.unisport.dk/team-sport/hellerup-ik/

Der er uendelige muligheder for at få promoveret din virksomhed.

Skriv til tk@hik.dk, hvis du ønsker at tegne et sponsorat på et holdsæt.

Samarbejdspartnere