Fodbold, Forside

Sidste weekend blev en milepæl i HIKs historie for afvikling af børnestævner: For første gang- i hvertfald i nyere tid- blev holdene, der kom fra nær og fjern, tilbudt overnatning. Turneringen strakte sig således over to dage for de ældste hold.

2000 spillere

HIK har før afholdt store stævner, med tusindevis af deltagere. Denne gang var dog særlig, da turneringen for 7-mands holdene, for første gang strakte sig over to dage, med en overnatning på Maglegårdsskolen. Derfor kunne vi byde velkommen til bl.a. Malmø FF, Trelleborg og LB07 fra Sverige, foruden Sanderum fra Fyn.

Samlet var hele 240 7-mands, 5-mands og 3-mands hold i ilden lørdag og søndag. Lørdag var det årgangene 2009-2007, der indtog banerne på Maglen, mens de alleryngste boldekvilibrister indtog bane 3 om søndagen.

Hoppeborg og sjove spil
Alle 5- og 7-mands kampe var vanen tro kyndigt ledet af HIKs ungdomsspillere, som var kampledere i alle turneringer. For at slå ventetiden ihjel mellem kampene, var KAI Sport på besøg med hoppeborg, mens Quickplay og Flickball viste deres aktiviteter frem.

Stort tillykke skal lyde til KB, Taastrup, Roskilde KFUM, og selvfølgelig HIKs egne hold, der tog sig af sejrene i de respektive turneringer.

En stor tak til McDonalds Gentofte, der sponsorerede 2000 burgere til deltagerne. Flickball, Quickplay og KAI Sport for sjove aktiviteter uden for banen. Maglegårdsskolen for godt samarbejde i forbindelse med de overnattende hold, og ikke mindst de mange frivillige trænere, spillere og ledere, der gjorde det til endnu en fantastisk weekend i HIK regi.

Billeder: David Almegaard. 

b93-presspillermoede08-2jubel-sort-troejeskud-og-tacklingkampra%cc%8abhik-keeperstraffe-hikmariusscorings-jubel-b1903skud-roed-troejehovedstoed-roed-troejeorhan