Fodbold, Forside

Sidst HIK tabte på hjemmebane i 2. division på Gentofte Sportspark, var i april 2017, og det skulle forsætte lørdag eftermiddag, da vi fik 1-1 mod Brønshøj. Set med HIK briller, så var 1-1 måske et bittert resultat, da vi brænder kæmpe chancer i løbet af kampen. Jonathan Nielsen havde 10 minutter før pausen en kæmpe chance, da han på tæt hold headede bolden på keeperen, der med en refleksredning slog den over mål. 5 minutter senere kom Lucas Haren ned til baglinjen på en HIK kontra, og med et hårdt og fladt indlæg, ramte han Brønshøjs Dawda Ngum, der sendte bolden i eget net, til pause stillingen 1-1

I 2. halvleg gav HIK lidt af overtaget til Brønshøj, som lagde et fint tryk de første 10-15 minutter. HIK lurede på omstillingerne, og det gav kæmpe muligheder. Først blev Lucas Haren sendt afsted i dybden, der lobbede bolden over målmanden, men ramte overliggeren, efter bolden fik et slag ned i jorden, også kunne Brønshøj keeperen Vilfort samle returen op.

20 minutter før tid viste Brønshøjs Rønne kynisme, da han kom mellem HIK forsvaret, og fik hamret bolden ind på en førstegangs afslutning forbi Esben Madsen, efter han blev sendt i dybden. Kort efter 1-1 målet, var det Gustav Therkildsens tur til brænde en chance af samme kaliber som Lucas Harens, Gustav blev sendt i dybden, der fra venstre side fik fin vinkel mod mål, og alene med keeperen hamrede han den over venstre opstander.

Det endte med 1-1 på Gentofte sportspark, tiltrods for at det var chancer i begge ender i de sidste 10 minutter af kampen.