Fodbold, Forside

Der er lagt op til en sindsoprivende, spændende afgørelse i 2. Divisions pulje 2, hvor den endelige kvartet til forårets oprykningspil skal findes. HIK har fortsat mulighed for selv at bestemme deres skæbne, med en sejr over Middelfart, lørdag kl. 14.00 på Gentofte Stadion.

Status inden sidste runde

Som tabellen giver sig ud inden den afgørende runde, indtager HIK en 4. plads med 23 point på kontoen. Foran sig har de Marienlyst, Middelfart og Avarta med 24, mens Kolding er tætte forfølgere til de adgangsgivende pladser til oprykningsspillet, med 21 point.

Sidste rundes program byder på opgør mellem Kolding – Marienlyst, HIK- Middelfart, Næsby – Dalum og Greve – Avarta. Særligt de to førstnævnte kampe vil have en betydning for hvad foråret vil byde på for HIK. For endeligt at sikre sig deltagelse i oprykningsspillet skal HIK sejre mod Middelfart, hvilket samtidig vil kaste yderligere 3 point af sig til forårets regnskab, som i så fald vil lyde på 10 point. Skulle det blive til det nederlag mod Middelfart, er HIK afhængige af at Kolding ikke må vinde, når de hjemme tager imod Marienlyst. Et uafgjort resultat i Kolding vil ligeledes være tilstrækkeligt for HIK.

En pointdeling på Gentofte Stadion og en sejr til Kolding vil gøre at afgørelsen skal findes i målscoren, hvor HIK inden runden har +1, mens Koldings udligner sig selv og er i 0. Derfor er det et scenarie, HIK ikke bør flirte for meget med.


Vi håber på lignende scener fra topscorer-Lålå, når det lørdag gælder Middelfart. 

Dagsformen bliver vigtig

Både HIK og Middelfart går til kampen med 2 sejre i deres seneste 3 opgør i puljen, hvor Greve har stået i vejen for begge mandskaber, da det er blevet til henholdsvis en mål rig pointdeling og et soleklart nederlag. Det to mandskaber har efterhånden et solidt kendskab til hinanden, da lørdagens opgør bliver det sjette på blot halvandet år. I disse indbyrdes opgør har holdene endda på ganske systematisk vis, på skift sejret, hvor hjemmeholdet har været sejrende i samtlige opgør.

Netop det momentum som det lader til at høre med og beværte opgøret, skal HIK da også forsøge og bygge på. HIK er som bekendt fortsat ubesejret i åbent spil i denne sæson, og har ikke tabt siden starten af april måned, i foråret hjemme på Gentofte Stadion. Netop kampene på udebane har da også været en hæmsko for Middelfart igennem sæsonen, kun i de seneste to forsøg mod Dalum og Næsby er det lykkedes fynboerne at sejre.

Kampen kan som altid streames live fra HIKs kanal her: HIK-Middelfart.

Ungdommen ej at forglemme

Mens 1. senior forventeligt vil stjæle majoriteten af opmærksomheden med deres afgørende opgør på Gentofte Stadion, skal ungdommen også i aktion i weekenden. U19 og U17, drager ligesom 1. senior gjorde det for nyligt, mod ALPI Arena i Næsby, hvor der er dobbeltopgør med det første startende kl. 12.00.

Der vil som altid være live updates fra begge kampen på HIK’s Facebook. 

U15 tager søndag turen til Næstved Stadion, hvor der er kampstart kl. 11.00, mens U14 kl. 11.45 tager imod KB på Maglegårdsanlægget. U14 Pigerne runder weekenden af, når de ligeledes på ’Maglen’ tager imod Hvidovre kl. 15.30.