Forside, Tennis

Det er med stor stolthed vi kan meddelelse at Christoffer Raben igen bliver en del af HIK’s træner team fra 2/1-2017. De fleste kender Raben særdeles godt. Men til jer som ikke kender ham kan vi fortælle at han i dag er træner i Skovshoved. Er en erfaren træner med mere end 6 års erfaring, som fuldtidstræner på alle niveauer. Dvs. træning af turneringsspillere, motionister, tennisskole, tennis camps og derudover en god hittingpartner for vores bedste spillere.

Han er 30 år har den grundlæggende træneruddannelse (K1-K4) og er i fuldgang med coachuddannelsen, som afsluttes maj 2017. Han har tidligere læst HA-Almen på CBS.

Som spiller har han spillet collegetennis for Hawaii Pacific University og 12 års erfaring på elitedivisions niveau. Det toppede i 2006, da nogen må havde båret ham igennem til en bronze medalje for hold med HIK…. ha ha ha

Christoffers glæder sig rigtig meget til af blive en del af “holdet” i HIK. Hvor han vil være med til at udbygge, udvikle og opfylde alle de spændende tiltag der er i gang, samt videre fører og præge HIK*s klubånd. Til sidst og ikke mindst bedrage til udviklingen af den sunde og trygge tenniskultur med fokus på udvikling af hele spillere/mennesker !!

Der skal lyde et stort varmt VELKOMMEN til Raben !! Vi glæder os, som små børn juleaften…

 

logoTENNIS