Kære medlemmer,
I lyset af den aktuelle situation må vi nok forberede os på, at nedlukningen kommer til at vare længere, end vi kunne ønske os. Den virkelighed forsøger vi at håndtere på bedste vis i de forskellige afdelinger ved at inspirere hinanden til træning derhjemme.
I tennisafdelingen opretholdes træningen ved hjælp af nogle træningsvideoer lavet af Kenneth Carlsen, som alle vores unge medlemmer opfordres til at huske at se – og følge.
I fodboldafdelingen er man i gang med at stable web-baseret træning på benene, det skulle meget gerne blive sat i gang i denne uge.
I håndboldafdelingen inspirerer holdene hinanden på den fælles Facebook-side, fx med konkurrencer blandt spillerne, hvor de kan samle point gennem forskellige fysiske aktiviteter, iværksat af vores U13-pige-team.
Vi lancerer også flere konkurrencer i denne uge på HIK’s Facebook, så hold øje med siden og vær med til at holde klubben levende, også i disse mærkelige tider.
Vi kan her allerede afsløre den første konkurrence, som skydes i gang på torsdag:
LØB HURTIGERE END HIK’S BESTYRELSESFORMAND OG HIK’S DIREKTØR!
Distancen er Gentofte Sø, og din tid skal dokumenteres med video fra søen og lægges op på HIK’s Facebook. De første 50, der kan løbe hurtigere end de to herrer, belønnes med et HIK-mundbind.
ONLINE-TRÆNING MED TWIN SPIRIT
Vi vil også gerne lavet et fælles træningstilbud for HELE HIK. Derfor har vi allieret os med TwinSpirit, som mange nok har set træne blandt andet på Fortet, hvor de har mange hold i gang. Bag TwinSpirit står tvillingerne Annette og Susanne, som i mange år har beskæftiget sig med alle mulige former for træning, og med sig har de et team af dygtige instruktører.
TIRSDAG OG TORSDAG KL. 17-18 kan du deltage i gratis online HIK-træning hjemme hos dig selv. Der er fokus på funktionel træning med opvarmning og stræk, og det kræver kun en måtte eller et håndklæde, en masse vand og lidt plads, så du ikke kommer til at vælte noget kostbart, når det først går løs. Det er foreløbig et forsøg, der kører i 2 uger, hvor vi tester interessen blandt medlemmerne, så bak op, hvis du har lyst til, at det skal fortsætte.
Linket til træningen finder du her: https://zoom.us/j/95485191721…
Koden er: twin
Vi glæder os til at se jer på de forskellige digitale platforme. Erstatte vores elskede hverdag i klubben kan det naturligvis ikke, men det er bedre end ingenting og den måde, vi lige nu kan dyrke vores vigtige fællesskab på.
Med venlig hilsen
Thomas Nielsen
Direktør, HIK