Fodbold, Forside, Generelt, Håndbold, Tennis

Corona status for hele HIK 19. april 2021

Endelig kan vi åbne lidt mere op for idrætten og det sociale liv i HIK.

Generelt HIK

Forsamlingsloftet hæves til 50 personer udendørs og 10 indendørs. Kommunen har desværre stadig fremsat krav om, at alle klublokaler holdes lukket. Der vil derfor ikke være adgang til klublokaler, omklædningsrum, fitnessrum og toiletter. Hverken på Hartmannsvej eller i Maglegårdshallen. Såfremt kommunen måtte ændre på dette, vil vi snarest følge trop og åbne for adgangen.

Maglegårdshallens udendørstoilet kan stadig benyttes, samt toilettet i pavillonen.

Vores 1 hold i fodbold må have 500 tilskuere til deres kampe. Registrering af navn og adresse på samtlige tilskuere er dog påkrævet.

Der åbnes op for organiseret indendørstræning for børn og unge op til 18 år, med forsamlingsloft på 25 personer – inklusiv trænere, holdledere etc.

For tennisafdelingen betyder det, at tennisskolen flyttes indenfor. Hermed frigives fem udendørsbaner.

For håndbold betyder det, at børn og unge under 18 år kan træne i Maglegårdshallen igen. Ind – og udgang af hallen skal foregå via terrassen ved Café HIK.

Børn og unge under 18 år skal ikke fremvise Coronapas.

Muligvis kan medlemmer over 70 år træne indendørs – med gyldigt Coronapas. På nuværende tidspunkt er der ikke fremlagt konkrete retningslinjer herfor, hvorfor vi venter med at melde noget endeligt ud, til vi har dem.

Generelt for indendørstræningen gælder det, at der mangler der helt konkrete retningslinjer. Derfor melder vi endeligt ud til afdelingerne, når vi har modtaget dem.

Restaurant HIK

Restaurant HIK åbner op for både indendørs og udendørsservering onsdag d. 21. april 2021.

Udendørsservering er uden arealkrav og kræver hverken Coronapas eller bordbestilling. Ved indendørsservering skal der bestilles bord minimum 30 minutter før ankomst.

VIGTIGT! Bordbestilling foretages på SMS direkte til Berit på telefonnummer: 22892938.

Ved bordbestillingen skal medlemsnumre på alle siddende gæster, tilhørende reservationen, oplyses.

Der skal fremvises gyldigt Coronapas ved indendørsservering, og der vil være arealkrav på 2 kvm per person. Der skal benyttes mundbind ved ophold indendørs i restauranten. Mundbindet må fjernes når der siddes ned.

Da kommunen som nævnt, har sat krav om, at alle klublokaler skal holdes lukket, kan toiletterne i underetagen desværre ikke benyttes. Toiletbesøg henvises derfor til Pavillonen.

Ind – og udgang til restauranten skal foregå via terrassen.

Café HIK

Café HIK i Maglegårdshallen åbner op for udendørsservering. Der vil ikke være adgang til indendørsarealerne i caféen. Børn og unge op til 18 år, der skal træne i hallen skal dog benytte Café HIK’s indgang via terrassen. Gæster i Café HIK skal benytte udendørstoilettet.

Afdelingsårsmøder og HIK´s generalforsamling

Vedrørende årsmøderne for de enkelte afdelinger afventer vi nyt om forsamlingsforbuddet. Så længe vi ikke kan forsamles, udskyder vi indkaldelsen til årsmødet – og senere HIK’s generalforsamling. Vi forventer dog at begge vil blive afholdt inden sommerferien.

 

Vi glæder os til at se meget mere til jer alle.

 

HIK 19. april 2021

Sara-Louise Fredshavn Geertsen