Forside, Generelt, Tennis

Never2Late 2020 efterår inde 

Motionisttræning for klubbens seniorer 21. september til 18. december 2020

Tak fordi I allerførst giver jer tid til at sætte jer ind i betingelserne for deltagelse, så I blandt meget andet ved hvor vigtigt det er, at sørge for at være inde på det rigtige holdniveau C/BEG eller A/B, før I klikker løs.

Melder I jer på forkert niveau, blokerer I for andre spillere og risikerer samtidig at det ønskede hold i mellemtiden er blevet udsolgt. Sidst men ikke mindst giver det unødigt arbejde arrangøren, så tak fordi I trækker vejret før I tilmelder jer.

HIK tilbyder endnu engang en omgang træning til klubbens seniorbreddemedlemmer. Træningen  målrettes de spillere, der er tilmeldt det pågældende hold, og spillernes niveauer er ikke nødvendigvis ens. Tanken med forløbet er at lave en sjov og inspirerende træning, hvor vi også får pulsen op.

Træningen er baseret på de nyeste træningsprincipper og fokuserer på de fundamentale slag som forhånd, baghånd, flugtninger, serv og på generelt spil. På træningen vil der være individuel instruktion, hvor vi tager udgangspunkt i hver enkelt spillers niveau og fysiske forudsætninger. I forløbet introduceres spillerne til de grundlæggende taktiske og tekniske færdigheder i tennissporten. Desuden vil spillerne få indsigt i kampspil.

Der udbydes hold for Begynder/C-niveau som er forbeholdt netop disse spillere, mens både A og B spillere kan melde sig til resten af holdene kaldet A/B hold. På alle holdene må I derfor påregne at komme til at træne med spillere af blandet niveau dvs. både A og B spillere på A/B holdene og både C spillere og Begyndere på C/BEG holdene.

Michael Tauson står for træningen sammen med andre af klubbens trænere. Der er  denne gang 4 spillere og 1 træner på hvert hold, og der trænes en time pr. gang. Man tilmelder sig for perioden 21.9.20 til 18.12.20  Der er ikke træning i uge 42.

Prisen for deltagelse daghold kr. 1.980.

Tilmelding og betaling online via HIK’s hjemmeside i bookingsystemet – efter princippet først til mølle, så snart I modtager mail om, at der er åbent for tilmelding.

Log på som når I skal booke bane og klik Menu i øverste bjælke og derefter på Tennisarrangementer. Hvert hold er beskrevet med ugedag, tidspunkt og niveau.

Det fremgår ret tydeligt om der er tale om A/B niveau eller C/Begynder niveau, så læs før i klikker. Klik på det ønskede hold, tilmeld og betal. Tilmelding til N2L er bindende.

Som udgangspunkt er der tale om tildeling af pladser efter først til mølle princippet. Man kan i princippet tilmelde sig mere end et hold, men man kan desværre ikke prioritere hvilket hold man foretrækker, hvis der kun bliver plads på et af holdene. Er efterspørgslen er større end udbuddet, fordeler vi så vidt muligt tiderne ligeligt imellem de tilmeldte, så flest mulige hold kommer op at stå, og flest mulige medlemmer får glæde af tilbuddet. Er der ikke tilmeldinger nok til et fuldtalligt hold, bliver man, tilbudt et alternativt hold, hvis der er ledige pladser, og ikke fyldte hold aflyses.

Hvis I kan se, at der ikke er ledige pladser på det hold I ønsker, eller hvis der er deltagere på venteliste, så vælg hellere et andet hold, hvor der er ledige pladser.

I kan desværre ikke regne med at komme på hold med jeres ægtefælle/ven/veninde, da tilmeldingsprincippet er først til mølle, og af samme årsag kan I heller ikke regne med, at alle spillere på holdet er på samme niveau. Vi vil dog gerne som udgangspunkt have en ide om deltagernes niveau, så angiv venligst om I mener, I er A, B, C eller BEGYNDER, hvor A er de mest øvede spillere. Bemærk venligst at pladserne er personlige. Man kan altså ikke møde op og spille med på andre hold. Er man forhindret enkelte gange, spiller de resterende blot alene. I tilfælde af længevarende skader, kan man kontakte undertegnede, som vil forsøge at afsætte deraf opståede ledige pladser til eventuelle medlemmer på venteliste.

Venlig hilsen Nina Rye (nr@ninarye.dk)

  1. Med hensyn til Covid-19 er vi desværre nød til at tage forbehold for udviklingen, idet vi ikke kan garantere en forholdsmæssig tilbagebetaling, hvis træningen på et tidspunkt ikke kan gennemføres.