Fodbold, Forside

1. senior blev banket ned på jorden igen efter tre sejre i træk, da de lørdag løb ind i en afklapsning hos topholdet, Marienlyst. To vigtige kampe venter i den kommende uge, med den imødesete Pokalkamp onsdag.

Gyldent kvarter
Hjemmeholdet lukkede reelt kampen på godt og vel 15 minutter, da Anders Thomsen scorede to og Nicolai Kehling en enkelt i midten af 1. halvleg. Det efterlod ikke meget optimisme i HIK-holdet, og med to scoringer yderligere i 2. halvleg, blev det desværre en kedelig optakt til pokalbraget mod Silkeborg IF på onsdag.

Der resterer nu fire kampe i efteråret i 2. division, og de er selv sagt meget afgørende, alle fire. På lørdag gælder det Greve på Gentofte Stadion. Derudover mangler vi udekampe hos hhv. Næsby og Dalum, inden Middelfart hjemme i sidste runde d. 4. november.

Første sejr til U19
Det har været et svært efterår for U19 indtil videre, som inden weekendens kamp endnu ikke havde smagt sejrens sødme. Det blev der lavet om på lørdag eftermiddag hos AB, der blev slået med 3-1 på to mål af Jakob Thorup og et debutmål af førsteårs U17-spilleren, Bastian Toelhøj.

U17 kom til gengæld ned på jorden igen efter den flotte sejr i lokalopgøret mod B93, da det blev til et 0-5 nederlag, også mod AB.

U15 fik 1-1 i Helsingør og U14 et hæderligt nederlag på 1-3 hos HB Køge i U14 Øst. U13 vandt sikkert med 3-0 hos Næstved.

U14-pigerne fik også en tiltrængt hjemmesejr på 4-1 over Ølstykke, mens U18-pigerne led sæsonens første nederlag mod FA2000.