Fodbold, Forside

HIK har udspillet sin rolle i oprykningsræset, og derfor er den sportslige ledelse begyndt at kigge frem mod den kommende sæson. To af de bærende, rutinerede kræfter, Patrick Timo Jørgensen- samt målmand, Esben Madsen har begge forlænget kontrakterne, ligesom Andreas Smed og Frederik Leopold, vender tilbage efter et år i F.C. København.

Kulturbærere

For manager, Christian Larsen, er forlængelserne en vigtig del af forberedelserne til efteråret:
”Både Esben og Timo har været i HIK i 4 år og er derfor vigtige for miljøet. Vi havde et ekstraordinært efterår, men det betyder endnu mere at de forlænger efter et forår, hvor det ikke er gået helt som vi havde håbet.”

Patrick Timo har været inde og ude af holdet i foråret, men blev i efteråret den næstmest scorende HIK’er- kun overgået af Nick Christensen. Esben Madsen har været førstevalg i mange år, og betragtes som én af rækkens allerbedste målmænd.

HIK’er fra 4 år 

Smed og Leopold, der kommer retur efter et år i FCK, har begge tidligere stiftet bekendtskab med 2. divisions fodbold i HIK. Andreas Smed huskes nok bedst for sine mange mål på kort tid. bl.a. mod BSV i sidste års 2. division. Frederik Leopold startede i HIK, da han var 4 år, og har med undtagelse af ganske få afstikkere, spillet i her lige siden. Begge spillere er født i årgang 1997, og kommer ifølge manager, Christian Larsen, til at gøre en forskel fra dag 1 efter sommerferien:
”Andreas Smed kom til HIK fra Vanløse IF som U17-spiller, mens Frederik Leopold har spillet i HIK fra han var helt lille. Det er spillere med potentialet til at slå igennem i HIK og de er begge i spil fra dag 1 efter sommerpausen.”