Fodbold, Forside

Søndag gælder det en tur til Rødovre, når Avarta og Espelundens byder HIK på besøg, Avarta der har etableret sig i den øverste halvdel af puljen, har inviteret til kampstart kl. 13.00.

Pointdeling senest

Senest de to mandskaber mødtes, var i sæsonåbneren på Gentofte Stadion. Her blev det til en pointdeling ved resultatet 1-1, hvor begge hold dog havde deres mulighder til yderligere scoringer. At holdene mødes på ny, markerer også at der tages hul på den anden halvdel af efterårssæsonen, hvor holdene igen skal i kamp mod hinanden.

Den seneste pointdeling ses dog meget gerne vekslet til alle 3 i HIKs favør, idet vi skal tilbage til efteråret 2015, for at finde den seneste sejr til de hvidklædte.

Carl Lange var på pletten i sæsonåbneren, der endte 1-1 

Vekslende formkurver

Som opfølgning på sæsonåbneren tog Avarta 4 sejrer på stribe, hvilket i sæsonens indledning gav dem en af topplaceringerne i puljen. Et uafgjort resultat og et nederlag mod henholdsvis Kolding og Marienlyst i de to seneste spillerunder, har dog sendt de grønklædte ned på en 3. plads, blandt et tæt topfelt der netop tæller deres seneste to modstandere.

HIK har grundet deres solide hjemmebaneform skabt kontakt til pladserne der giver adgang til oprykningsspillet, det har dog set anderledes ud, væk fra eget græs. De manglende point væk fra de hjemlige trygge rammer, gør da også at HIK blot har lagt sig på puljens 5. plads, der akkurat ikke giver adgang til oprykningsspillet. Det er dog kun 4 point der adskiller de to mandskaber i tabellen.

Opgøret mod Avarta finder sted søndag kl. 13.00, kan kan streames fra Avartas mycujoo kanal: Avarta-HIK

Massere af aktivitet for de unge

U19 og U17 skal i ilden allerede lørdag, når turen går til henholdsvis Haderslev og Nykøbing F.

U15, U14 og U13 er taget på fælles tur i weekenden, hvor bussen er kørt til Næsby for at deltage i H.C. Andersen Cup. De indledende kampe blev spillet allerede fredag. Her blev det for U13 til en 4-3 sejr over Kolding, desværre et 0-3 nederlag for U14, ligeledes mod Kolding, inden U15 rundede aften af med en 2-0 sejr mod HUI.

Talenterne var tidligt oppe, lørdag morgen.

Tidlig lørdag morgen var U14 og U13 igen i aktion, hvor det blev til en uafgjort og et nederlag mod Holbæk og OKS.

Søndag gælder det Sundby BK og Roskilde Pigefodbold for U14 og U13 pigerne, begge hjemme på kunsten ved ’Maglen’.