Fodbold, Forside

HIK har i starten af sæsonen opbygget lidt af et hjemmebane kompleks. 0 point lød pointtotalen på inden dagens opgør mod Holbæk, men det blev der ændret på lørdag eftermiddag.

GLADE HIK’ERE EFTER KAMPEN: Eufori under Gentofte stadion

Endelig et føringsmål
Hvis man ikke vidste bedre skulle man tro, at HIK var dømt til at komme bagud i alle kampe. Kun i én kamp i sæsonen er det lykkedes for holdet at komme foran. Det var sågar mod dagens modstander fra Holbæk, der heller ikke er kommet alt for godt i gang med denne sæsons 2. division.

HIK kom flyvende ud til opgøret og satte sig massivt på den indledende del af kampen. Det gav pote efter 11 min. hvor Andreas Smed dukkede op og relativt umarkeret kunne heade hjemmeholdet foran. Kort tid efter fik Holbæk hjørnespark, og næsten lige så umarkeret steg Emil Bjørn til vejrs og headede gæsterne på 1-1.

Herefter fik Holbæk bedre fat på opgøret og havde et par muligheder for at gøre det til endnu en mareridts 1. halvleg for HIK. For en gangs skyld kunne de hvidblusede dog gå til pausen med en føring. Det endda efter, hvad der må være årets mål på Gentofte stadion.

Mathias Andersen tilkæmpede sig et frispark i venstre side af banen, som Alexander Green tog sig af. Den kreative midtbanespiller viste prøver på sin kælne sparketeknik, da han følte bolden helt op i modsatte hjørne, helt uden chance for keeperen i Holbæk-målet.

Debutant mål
HIK trak sig længere tilbage på banen i 2. halvleg, hvilket naturligt gav Holbæk større initiativ. Det udmøntede sig dog aldrig for alvor i farlige situationer, og i stedet slog HIK til i den anden ende med 10 min. igen.

Netop indskiftede Mads Petersson, der kom til HIK inden denne sæson fra AC Horsens, fik i dag sin debut i 2. division. Det blev en debut den unge mand sent glemmer. En anden indskifter, Jannik Skov Hansen, slap igennem på højrekanten og lagde et fladt indlæg tilbage i feltet. Her dukkede Petersson op og afgjorde kampen med en kølig inderside.

Kampfakta

HIK-Holbæk 3-1 (2-1)

  1. 1-0: Andreas Smed
  2. 1-1: Emil Bjørn
  3. 2-1: Alexander Green
  4. 3-1: Mads Petersson

 187 tilskuere på Gentofte stadion

HIK-opstilling:

Martin Jakobsen- Patrick Timo Jørgensen, Martin Fisch, Ahmed Iljazovski, Andreas Ravn Nielsen- Mathias Andersen (62. Jannik Skov Hansen), Mathias Olsen, Thomas Ibsen, Alexander Green, Lucas Haren (73. Mads Petersson)- Andreas Smed (81. Stelian Trasborg).

Næste opgave er på lørdag d. 8/10, når HIK skal forsøge at revanchere nederlaget i lokalopgøret mod B93 fra sidste måned. Kl 15.00 er der kampstart på Østerbro stadion.

Næste hjemmekamp er i DBU Pokalen mod Randers FC d. 11/10 kl 18.15, inden Brønshøj kommer på besøg på Gentofte stadion d. 15/10 kl 13.00.