Fodbold, Forside

HIK spiller i morgen sidste hjemmekamp i 2016 kl 14.00 mod Hvidovre IF. Den nye cheftræner, Peter Feher, får ved den lejlighed debut i spidsen for sit nye hold.

Den teoretiske mulighed lever
Sæsonen er ikke forløbet som ønsket for HIK, hvorfor der efter alt at dømme er nedrykningsspil på forårsprogrammet for det unge HIK-mandskab. HIK har dog rustet sig bedst muligt ved at sikre sig foreløbigt 9 point til foråret, med mulighed for 12, afhængigt af de resterende kampe i efteråret.

De mulige 12 point kommer i hus, ved enten en sejr ude mod BK Frem i sæsonens sidste kamp, eller ved et skift i puljes 1’s tabel som sender BK Frem i oprykningsspillet på bekostning af Brønshøj, som HIK tidligere på sæsonen tog 3 point mod.

Netop Brønshøj repræsenterer den nærmest ikke eksisterende mulighed, som dog fortsat eksisterer for at HIK skal tage del i oprykningsspillet. HIK tog første skalp ved en imponerende storsejr i forrige runde. Ved fuld pointhøst i kampene mod Hvidovre og BK Frem, udligner HIK, Brønshøjs pointtotal. Det kræver dog samtidigt at HIK skal indhente en stor måldifference, og være afhængige af hverken Fredensborg eller BK Frem henter mere end henholdsvis 4 og 2 point.

Halloween fest
I anledning af den forestående amerikansk-adopterede højtid, Halloween, har vi pyntet op og gjort klar til en fornøjelig eftermiddag på Gentofte stadion.
Foruden en masse konkurrencer og (u)hygge vil der være mulighed for at lave flotte græskar.

I VIP-rummet holder HIK Erhvervsklub møde fra 12.30, hvor der vil være lidt smørrebrød og ikke mindst et spændende oplæg om den kommercielle udvikling i dansk fodbold ved ét af de største sponsorbureauer i Danmark, SponsorPeople.
Der er fortsat pladser tilbage til arrangementet, som du og din virksomhed kan tilmelde dig på tk@hik.dk.

Vel mødt på Gentofte stadion- forhåbentlig med 3 point til den nye træner.