Fodbold, Forside, Generelt

HIK’s 1.hold er i fuld gang med opstarten frem mod den nye sæson. Få seneste nyt, testresultater og startopstillinger, så du er klar til første kamp om kun 9 dage – på hjemmebane i Gentofte Sportspark mod Avarta. 

Den nye trup

HIK er i gang med en intens og grundig opstart, hvor der virkelig knokles igennem dagligt. I weekenden afholdt cheftræner Kristoffer Wichmann en 2 dages træningslejr med to kampe og – blandt andet – et kursus i holdsamarbejde og holdudvikling under ledelse af HIK’s dygtige coach Jesper Bundgaard fra Sapience.

HIK’s første turneringskamp spilles imod Avarta d. 2. august kl. 12 i Gentofte Sportspark. Kampen er blevet valgt til livestreaming på Ekstra Bladet, der har indgået aftale om ugentligt at vise 2. Divisionskampe, og dette er grunden til det tidlige kamptidspunkt.

HIK har hen over sommeren sagt farvel til 7 spillere: Gustav Therkildsen, Mathias Olsen, Jonathan Lålå Nielsen, Christian Møller, Jonathan Aronsø, Esben Madsen og Jeppe Brandrup.

Til gengæld har klubben op til sæsonstarten fået stærke, nye spillere i form af Andreas Lissau, der kommer fra Brønshøj, Jakob Skovgaard og Sebastian Sørensen begge fra Slagelse, Simon Råhave fra GVI, Julius Lip fra Herlev og Sebastian Fabrin fra FC København.

Desuden må truppen siges at være stærk i bredden med mange unge og meget lovende spillere (bl.a. fra klubbens eget U19 hold) og de præsterer alle over én kam flot i opstarten.

HIK vandt 2-0 over Fremad Amager

Efter sidste uges kamp mod 1. Divisionsholdet, Hvidovre, som tabtes 1-0, mødte HIK’erne i anden test Fremad Amager. Amagerkanerne, der satser på et internationalt set up med blandt andet franske spillere, regnes for en af favoritterne til at rykke op i Superligaen. Et klogt og koncentreret spillende HIK mandskab vandt 2-0 på mål af Andreas Lissau og Isak Tånnander.

HIK’s startopstilling mod Fremad Amager

Sebastian Sørensen,

Daniel Thorup, Sebastian Fabrin, Adam Riis, Mathias Mejer

Sebastian Calsén, Simon Raahave, Jakob Skovgaard

Andreas Lissau, Jonas Hebo, Andreas Smed

Indskiftet: Berzan Kücükyildir, Hocine Derrar, Isak Tånnander, Younes Felfel, Luka, Josef Moussa.

Nederlag til Slagelse

Lørdag spillede HIK så igen – denne gang mod Slagelse. Kristoffer Wichmann havde valgt at starte med et ungt hold, der kom bagud 0-3 men flot kæmpede sig tilbage til 3-3, før Slagelse afgjorde kampen til sidst. Der var mange opløftende momenter i en fint spillet kamp. HIK målene blev scoret af Jagvir Sidhu, Gustav Møller og Josef Moussa.

Holdopstillingen var:

Viktor Smedsrud/Aris Vaporakis

Victor Lorentsen, Hocine Derrar, Luka

Isak Tånnander, Berzan Kücükyildir, Aksel Uzan, Illias Hassan

Josef Moussa, Jagvir Sidhu, Yones Felfel

Indskiftet: Mathias Mejer, Simon Raahave, Gustav Møller, Mads Juul, Jonas Hebo, Andreas Smed, Adam Riis

HIK tager til Lund på lørdag og spiller den sidste træningskamp før turneringen starter d. 3. August mod Avarta i Gentofte Sportspark kl. 12.00.

Kampen er en TV kamp, der sendes live på Ekstra Bladet og derfor er  kampstart tidligere på dagen end normalt.