Fodbold

HIK besejrede tidligere på foråret, i den allerførste kamp på det nye Gentofte stadion, Fremad Amager med 1-0. Desværre kunne HIK ikke følge op på hverken den sejr, eller midtugens tilsvarende 1-0 sejr over Middelfart. HIK’erne blev således sendt hjem fra et velbesøgt Sundby Idrætspark med et fortjent nederlag på 1-2.

God åbning

Det var HIK, der kom bedst fra land med et par fine muligheder i kampens indledning. Topscorer, Nick Christensen, havde det største tilbud efter et lille kvarters spil, da han fik muligheden med hovedet på bagerste stolpe.
Midtvejs i 1. halvleg tog hjemmeholdet dog over, og det kastede et par enorme muligheder af sig. HIK var dog heldige i flere situationer- og så blev det ved 0-0 til pausen.

Hul på bylden

Kampforløbet i starten af 2. halvleg lignede meget det fra første; Fremad Amager var i teten og brændte et par store chancer tæt under mål. Efter godt og vel et kvarters spil af 2. halvleg fik topholdet dog scoret kampens første mål. Finnur Justinussen dukkede op efter hjørnespark, og pandede hjemmeholdet foran. Kun to min. efter var færingen igen på spil. Angriberen slap igennem HIK forsvar og scorede sikkert uden om Esben Madsen til 2-0.

God afslutning

Herefter var det som om HIK slap tøjlerne og spillede mere frit. Efter 72 min. gav det pote, da én af kampens bedste HIK’ere, Mathias Andersen, slap igennem på venstresiden. Han kom helt til baglinjen, hvor han lagde den ind i fødderne på Nick, der med en fiks tå fik placeret en sagesløs Fremad Amager keeper.
HIK fik i kampens sidste kvarter en række mindre muligheder for at fuldføre comebacket, men udligningen udeblev og derfor er HIK tilbage på rækkens 8.plads.

Rækkens øvrige resultater gjorde dog, at der fortsat kun er 4 point op til den oprykningsgivende 3. plads.

Næste kamp er på lørdag kl 15.00 på Gentofte stadion, hvor Marienlyst kommer på besøg.