Fodbold, Forside

HIK har henover påsken spillet både hjemme mod Næsby, og igår mandag var man så gæster i Odder.

HIK – Næsby

Torsdag den 13. april havde HIK besøg af Næsby på Gentofte Stadion, i en kamp i 2. Divisions kvalifikationsspil.

Både HIK og Næsby var sultne efter en sejr, da begge hold ikke havde vundet de seneste af deres kampe.

1. halvleg

Kampen startede og HIK satte sig hurtigt på tingene, men uden at have de helt store chancer.

Efter 22 minutter spil kommer Mathias Andersen dog frem til en god skudmulighed, men desværre for ham og resten af HIK passerer den ikke Marcus Sørensen i Næsby målet.
HIK får igen til spillet sig en god mulighed et kvarter senere. Ahmed Iljazovski kommer fri til skud i højre side af feltet, men igen står Marcus Sørensen i vejen, fortsat 0-0.

Tre minutter senere kommer Næsby op omkring HIKs felt, hvor en afslutning bliver blokeret og desværre for HIK falder nedfaldsbolden lige for fødderne af gæsternes Marc Mikkelsen, der first timer på bolden, og med et flot spark passerer Esben Madsen mellem stængerne, 0-1 til Næsby.

2. halvleg – Mange store chancer

HIK kommer ud til anden halvleg med et endnu tungere pres, og efter 55 minutter er HIK tæt på at bringe balance i tingene. Jonas Hebo forsøger sig med et skud, men igen vil bolden ikke ind over stregen.
Værterne har i de efterfølge minutter flere dobbelte chancer, hvor den ene er større end den anden. Klumpspil i feltet, og skud inde i det lille felt bliver på mirakuløs vis blokeret af Næsby spillere som kaster sig heroisk rundt foran eget mål. Efter en 3-4 kæmpe chancer får HIK frispark tæt på Næsby feltet. Martin Andersen forsøger sig med et godt spark, men desværre for ham stryger bolden lige henover mål.

Efter 62 minutter slapper HIK en smule for meget af i forsvaret og de forærer gæsternes Kristian Gaarde en kæmpe chance, men heldigvis for hjemmeholdet er han ikke skarp nok, og sparker bolden forbi mål.

HIK styrer fortsat kampen, og da uret viser 75 minutter spillet lykkedes det HIK at komme igennem på fløjen, og igen ender bolden inde i feltet, hos en fri Gustav Therkildsen, lige foran Marcus Sørensens mål, men desværre formår Næsby målmanden endnu engang på mirakuløs vis at stå i vejen for HIK.

Gæsterne får hurtigt sat bolden i spil igen, og på en hurtig kontra ender bolden i netmaskerne bag HIK keeper Esben Madsen, efter en flot afslutning af Næsbys Kapser Høst, 0-2 til Næsby.

I overtiden er Gustav Therkildsen tæt på at reducere, da han direkte på frispark rammer overlæggeren, men som det har været hele kampen igennem, så ville bolden bare ikke ind over stregen for HIK, og kampen ender derfor 0-2 til Næsby, i en kamp der ellers sagtens kunne have givet mange HIK mål.

Odder – HIK

Mandag d. 17 april var det så blevet tid for HIK til at tage turen til Odder.

Det blev en noget rodet og blæsende affære, hvor HIK aldrig rigtig fik spillet til at fungere.

HIK havde i starten af kampen en stor chance ved Carl Lange, men desværre rammes bolden ikke helt som ønsket, og bolden går over mål.

Efter 23 minutter spillet får Odder hjørnespark, som bliver slået til forreste stolpe, hvor hjemmeholdet lykkedes med at forlænge bolden, og bagved dukker Jeppe Pedersen op, og header jyderne i front, 1-0 til Odder.

Efter ca. 40 minutters spil får Odder tildelt straffe, men HIK har en stærk lang keeper mellem stængerne som afviser en udvidelse af føringen.
Desværre for HIK går der ikke mere end 3 minutter efter straffesparket, og så var værterne på spil igen. Endnu engang får Odder hjørnespark. Denne gang ryger bolden helt ind omkring Esben Madsen, som desværre kun får slået den på overlæggeren, hvorefter en umarkeret Patrick Grønbech nemt kan prikke returen ind mellem stængerne, 2-0.

I en noget rodet affære kom der ikke flere mål, og HIK måtte desværre tage hjem igen uden point.

På lørdag d. 22 april kl 15:00 skal HIK spille ude mod FC Svendborg, og næste hjemmekamp for HIK er lørdag d. 29 april kl 15:00, hvor VSK Aarhus kommer en tur forbi Gentofte Stadion