Fodbold

Meget symptomatisk for et rædselsfuldt forår, endte en ellers udmærket indsats i 1. halvleg alligevel med et 1-6 nederlag til Thisted. HIK har nu definitivt ikke mulighed for at rykke op i 1. division.

God start blev hurtigt annulleret
Det var ellers HIK’erne, der kom bedst ud til kampen. Efter blot fire min. spil tog Christian Offenberg et træk ind i feltet og hamrede kuglen op i modsatte hjørne til en 1-0 føring. Thisted scorede dog kort tid efter på deres første chance, som Sonni Jakobsen udnyttede kynisk.
HIK kom herefter til flere gode forsøg, men forsømte at udnytte muligheden for en pauseføring. I stedet fik Thisted fuld valuta ud af en omstilling 10 min. før pausen, og kunne dermed gå til pausen med det moralske overskud.

Sammenbruddet
HIK startede også 2. halvleg bedst, men meget sigende for forårets indsats manglede skarpheden i dén grad på den sidste tredjedel af banen. I stedet kunne Thisted bringe sig yderligere i spidsen efter en lille times spil.
Målet lod til at knække HIK’erne, der indkasserede tre mål yderligere, og et fortjent rødt kort til Sebastian Lau.

Endnu en god uge for talentholdene
De yngre kræfter leverede igen en resultatmæssigt god runde. U19 tabte desværre til topholdet Horsens i U19 Divsionen, men U17 cementerede sin 2. plads i Øst 1 med en suveræn 7-2 sejr over Skjold Birkerød på hjemmebane.
U13 og U14, der begge fører deres Øst 1 rækker, scorede igen sikre sejre mod hhv. Køge og Holbæk. Begge hold har vundet alle deres kampe i rækken. Lovende resultater og et stærkt signal efter HIK på ungdomssiden har modtaget DBU’s B-licens.

Næste kamp for HIK er på lørdag kl 13, når Nykøbing FC kommer på besøg på Gentofte stadion. De ambitiøse falstringe kæmper for oprykning, og vandt søndag med hele 6-1 over Middelfart.