Fodbold, Forside, Generelt

HIK vandt i flot stil weekendens opgør mod Marienlyst med 5-1 på udebane og har nu med 4 sejre i 5 kampe placeret sig på 4. pladsen i 2. Division. Der mangler én enkelt kamp, før det er afgjort, hvem der skal spille med i opryknings- og nedrykningsspillet.

Klubberne ligger så tæt, at intet vil være afgjort før sidste fløjt. Slagelse, Hillerød Frem, B93, Vanløse og HIK kæmper om de tre pladser, der er tilbage i Oprykningsspillet, efter at Middelfart, Brønshøj og AB er stukket af i toppen.

HIK’s sidste og afgørende kamp spilles på lørdag kl. 14 i Gentofte Sportspark mod topholdet Middelfart, så det er bestemt ingen nem opgave for HIK’erne, der ellers er det hold, der har skrabet flest points sammen af alle i rækken i foråret.

De sidste to kampe har vist, at HIK har kunnet rejse sig efter et meget skuffende 0-3 nederlag til B93 for næsten tre uger siden. Herefter fulgte to positive udekampe: Sejren over Slagelse på udebane viste at holdet kan spille meget taktisk og effektiv på en af de sværeste udebaner i 2. Division, mens sejren over Marienlyst blev grundlagt på hurtigt spil og gode omstillinger.

De 12 mål i foråret er blevet fordelt mellem Jonas Hebo (5), Andreas Smed (2), Jonathan Lålå Nielsen (2), Gustav Therkildsen (1), Sebastian Calsén (1) og Martin Andersen (1). Det er værd at bemærke Jonas Hebo’s målform lige nu fra sin position som nr. 10. I sine år i HIK har han altid været et sikkert og kreativt kort i boldbesiddelsen med mange nøgleafleveringer. Men det er første gang, at vi oplever at målene ligefrem kommer i en stime.

Lad det endelig fortsætte på lørdag – VI SES PÅ STADION.