Fodbold, Forside, Generelt

Det er altid en fornøjelse at være vært for Brønshøj og deres livlige fans i Gentofte Sportspark. Der er en tradition for , at der er højt humør på tribunerne, og at vi bliver underholdt med god og tempofyldt fodbold.

Oprykningsspillet er godt i gang, og HIK jagter den første sejr. To nederlag og tre uafgjorte er det blevet til. Med lidt held havde vi vekslet de uafgjorte til sejre, men sådan er fodbold, og vi mangler ind i mellem at gøre arbejdet helt færdigt. Det kan man også sige om lørdagskampen i Vanløse, hvor vi var bedst og skabte mest, men måtte nøjes med 1-1 i en lidt rodet kamp.

HIK’erne kæmpede sig flot tilbage efter en Vanløse scoring i det 56. minut, og i den sidste halve time var der totaldominans og kun ét hold på banen. Jonas Hebo udlignede på straffe, efter en Adam Riis et solo-ridt igennem hele banen, der gav mindelser om Morten Olsens dribletur mod Vesttyskland til VM i 1986 (i hvert fald for os, der kan huske den danske landsholdsanførers driblinger, der gav straffe og en 2-0 sejr over de tyske favoritter).

Set med klub-briller har det været glædeligt at notere sig, at Kristoffer Wichmann har givet debut til  en række unge spillere. Det er ”spot on” i forhold til vores målsætning, og der skal lyde et stort til lykke til de nye, unge spillere i senior-fodbolden: Illias Hassan, Gustav Møller, Aksel Uzan  Isak Tånnander og Lukas Jensen.

Ydermere har der været come back og HIK debut til Yones Felfel, der fik sin tidlige fodboldopdragelse i HIK. Yones skiftede til FC København som 16 årig, hvor han senere endte i Superliga-truppen. Herfra gik turen til professionel ligafodbold i Schweiz, før en skade satte ham ud af spillet i længere tid. I dag er han tilbage i HIK, og efter lang tids genoptræning er han nu klar til tage fat i angrebet. I første omgang som reserve, men udviklingen går den rigtige vej, og det ville være fantastisk at se ham 100% fit igen.

Brønshøj, der ligger nr. 8 i Oprykningsspillet, kommer til Gentofte med en stærk og erfaren trup. Oscar Buch og Kevin Bechmann Timm, som har scoret henholdsvis 14 og 12 mål, er to fremragende angribere, der i sig selv vil være en spændende test for vores unge forsvar. Og i Brønshøjs centrale forsvar vil der være et godt gensyn med Ahmed Iljazovski, der har fået sin fodboldopdragelse i HIK, og som efter flere år valgte at skifte til Hvepsene i vinter.

Velmødt kl. 19 og god kamp til alle.