Fodbold, Forside

Som det var tilfældet i sidste weekend var der regulær skæbnekamp, da HIK mødte Næsby. Lørdag står den igen på et uhyre vigtigt opgør, når HIK tager turen over Storebælt, hvor Dalum venter.

Det spidser til i tabellen

Som det var tilfældet inden sidste weekends spillerunde, blev toppen i pulje 2 tættere og tættere. Som resultaterne spillede sig ud, står vi nu med to opgør tilbage i efteråret, som bestemt ikke er blevet mindre spændende. For HIK var det noget nær en perfekt spillerunde, til trods for at HIK måtte dybt ind i overtiden for at få gevinst af de øvrige resultater i puljen.

HIK formåede derfor og mindske hullet til oprykningsspilet og de adgangsgivende pladser i toppen af tabellen, idet både Kolding og Middelfart måtte se sig besejret af henholdsvis Dalum og Greve. Samtidig løb Avarta med sejren i topopgøret mod Marienlyst, hvorfor der blot er sølle 3 point der adskiller puljens førerhold og netop HIK, der indtager en 5. plads.

Anfører Olsen var på pletten mod Dalum, sidst de to hold mødtes. 

Endnu en skæbnekamp

Som tabellen har udviklet sig er det derfor endnu en skæbnekamp for HIK-mandskabet hvis de selv skal være i stand til at afgøre hvorvidt de skal tage del i oprykningsspillet i foråret. Lørdagens modstander kommer dog oplagte til opgøret, da de ikke har lidt nederlag i deres seneste tre opgør, hvoraf det senest blev til en flot sejr over Kolding og en pointdeling med Marienlyst. Samtidig vil fynboerne være opsatte på at revanchere det nederlag de løb ind i, tidligere på sæsonen. Her sejrede HIK med 2-0, en sejr som satte gang i en række stærke præstationer, hvor både Avarta og Kolding blev overvundet.

HIK går da også ind til kampen med tro på tingene, efter de i sidste weekend måtte se deres føring blive udlignet i to omgange, den sidste endda i overtiden. Der blev dog kæmpet til sidste fløjt, hvorfor de 3 point blev hevet hjem med en scoring 6 minutter inde i dommerens tillægstid.

Ungdommen retur fra efterårsferie

I sidste weekend stod den for størstedelen af talentholdene på efterårsferie, i denne weekend er de dog tilbage, når der er fuld spillerunde. U17 sparker lørdagen i gang, når Slagelse kommer på besøg på Maglegårdsanlægget, kl. 13.00. Kort efter, kl. 15.00, indtager U19 anlægget, hvor HB Køge er modstanderen.

Der vil som altid være live updates fra begge kampen på HIK’s Facebook.