Fodbold, Forside, Generelt

HIK kommer til kampen mod FA 2000 med stor selvtillid, efter nu 5 sejre i træk. Søndag blev Slagelse besejret på deres hjemmebane, ved en flot scoring af Oskar Høybye. Det var, sådan cirka, også det eneste gode moment i en fodboldkamp, der ikke vil blive husket ret længe. Anfører Hebo måtte melde fra tæt på kampstart, grundet maveproblemer og det var synligt. Den minimale HIK delegation enedes om at det, samlet set, nok var en de ringeste divisionskampe i årevis. Ikke ret meget fungerede for nogen af mandskaberne, på en tung, våd og vindblæst bane – hvor også anfører Hebo måtte melde fra tæt på kampstart, grundet maveproblemer og det var synligt.

KØB BILLET TIL KAMPEN HER 

Når man får 3 points i en sådan kamp på udebane, så ligger man hvor HIK gør i divisionen. 8 points ned til stregen er absolut godkendt, så nu skal momentum holdes frem mod vinterpausen.

Efterårets sidste 3 kampe er mod direkte konkurrenter til en plads i den nye 1 division, alle hold der vil udfordre og kæmpe for ethvert point – så spillet, løbevilligheden og effektiviteten, må gerne komme tilbage til tidligere niveau.

FA 2000 vandt senest 2-1 hjemme over FC Roskilde og er lige over stregen, som nummer seks. Holdet er godt spillende med hurtig boldomgang, bekendte med kunstgræs og består i en solid blanding af unge og rutinerede kræfter – heriblandt tidligere FC Vestsjællands og AB midt – Kristian Uth og den unge hurtige angriber – Lucas Lodberg.

FA 2000 blev stiftet d 7/9-1999, som en sammenlægning af DAI klubben F.K.I.F. (Frederiksberg Kammeraternes Idrætsforening), KBU klubberne B1972 og BK Dalgas (hvis licens man spiller på). FA 2000 fik divisionsdebut i sæsonen 2019/2020. Derfor mener DBU´s statistikere, at det er 3 møde mellem de 2 klubber. Men det kan diskuteres – mange HIK´ere vil huske, at vi mødte, licensholderen, BK Dalgas i 3 div øst, i 1973.

Vi opfordrer alle tilskuere til at overholde de gældende Covid 19 restriktioner – alle skal sidde ned under kampen med undtagelse af toiletbesøg og anskaffelse af mad og drikke.

Er man forhindret i fysisk fremmøde – kan kampen opleves på Ekstrabladet +.