Fodbold, Forside

HIK Fodbold har indgået et samarbejde med det italienske tøjfirma Replay, der også er stor-sponsor i FC Barcelona og græske Olympiakos.

Replay’s grossist i Danmark, Palle Rasmussen er meget tilfreds med aftalen, og understreger, at firmaet er gået efter en dansk klub, der både leverer talentudviklingsarbejde på øverste hylde og arbejder målrettet med bredde-fodbold.   

 ”Vi har fulgt med i HIK’s arbejde med at skabe et unikt træningsmiljø i de senere år, og vi sætter pris på, at det er en klub, der har elite – men også stor fokus på bredde- og pigefodbold og grundlæggende tager et socialt ansvar i lokalområdet, bl.a. med fodbold for flygtninge”

I HIK føler man, at det er en belønning for den strategi, som man igennem 5 år har fulgt for at skabe et stærkt fundament for trænere og børn i kommunen.

”Vi har nået mange ting igennem de senere år. Fra B licens hos DBU og spillere af egen avl på vores professionelle seniorhold – til flere og flere aktiviteter i ungdomsafdelingen. Det er utrolig positivt, at der er firmaer og folk udefra, der sætter pris på det, vi laver i klubben” fortæller Talentchef Per Frimann.

 Aftalen er i første omgang 2 årig.