Fodbold, Forside

Skolernes forskudte sommerferie pressede også HIK’s traditionelle fodboldskole en uge frem. Således blev én af årets helt store begivenheder i HIK i år afholdt i uge 31. Det forhindrede dog ikke en historisk stor opbakning, da hele 225 fodboldglade drenge og piger mødte frem til en festlig- og lærerig uge på Maglen.

Minimale regnskyl og mad fra MENY

Pga. det stødt stigende deltagerantal rykkede HIK i år ind i Maglegårdsskolens hjemkundskab lokaler. Med hjælp fra en godhjertet gruppe forældre og trænere, et par madkyndige køkkenpiger og MENY Rotunden, blev der opgraderet på madposten. Heldigvis var fodboldskolen, med undtagelse af et par enkelte gevaldige byger, heldigvis skånet for dårligt vejr.

Fikse finter i små grupper

De dygtige trænere fik hver især ansvar for en lille gruppe på 10-15 spillere i årgangene 2011-2003. Der blev derfor rig mulighed for at gå i detaljen med finter, vendinger, driblinger og skarpe skud på kassen i grupperne.

IMG_0938

Vendinger på dag 1. 

IMG_0930

Det var en flok fodboldsultne spillere, der mødte trænerne mandag. 

Fodboldskole uniformen

Vanen tro fik spillerne udleveret årets fodboldskole uniform. I år et fuldt marineblåt sæt, med shorts, strømper og t-shirt. Det vakte, som billederne tydeligt viser, stor glæde hos deltagerne:

thumb_DSC_0011_1024thumb_DSC_0012_1024

Mon ikke at man vil kunne se sættet rundt omkring på skolerne i Gentofte kommune i den kommende tid.

Alt i alt blev det til endnu en fantastisk uge på anlægget, hvor lej gennem læring for alvor kom til udtryk. Næste fodboldskole er i skolernes efterårsferie, i uge 42.