Fodbold, Forside

HIK har alt i egne hænder inden sidste runde af Kvalifikationsspillet i 2. division. Med tre point og en bedre målscore end Holbæk, kan HIK afgøre egen skæbne med mindst ét point på Gentofte Stadion. 

To nedrykkere

Både HIK og Holbæk står over for modstandere, der allerede er rykket ned. Intet tyder dog på, at hverken FC Svendborg eller Vejgaard har i sinde at give sig uden kamp. Vejgaard sloges for tingene, da de i forrige weekend besøgte Gentofte Stadion, mens Svendborg i samme runde slog Holbæk.

Begge kampe spilles simultant med kampstart kl 15.00.

Matchbold nummer 2

HIK kommer til kampen med et 0-2 nederlag hos VSK Århus i sidste weekend, mens FC Svendborg endte med at få ørene i maskinen på hjemmebane mod Odder, da de satsede alt for at bevare chancen for at undgå nedrykning.

FC Svendborg har ellers spillet et fornuftigt forår, og har hentet 15 ud af sine 22 point på denne side af nytår. Håbet blev dog endeligt slukket i sidste weekend, og derfor bliver det spændende at se, hvordan udeholdet reagerer i lørdagens kamp.

Hvis ikke du har mulighed for at komme på Gentofte Stadion, kan du se kampen på HIKs mycujoo: HIK-FC Svendborg

Flere potentielle ungdoms rækkevindere

Det er ikke kun 1. senior, der i weekenden har en vigtig kamp i udsigt. U17- og U16-drengene i hhv. Divisionen og Øst 1 kan begge vinde deres rækker, når det hele skal afgøres med to udekampe lørdag. U17 skal til B93, mens U16 kører til Roskilde for at møde KFUM.

Søndag kan U14-3 anført af Peter Møller, fra spids vinde deres række. I Fælledparken spiller de mod Skjold. Det samme gælder Fulton-samarbejdet, der skal bruge et enkelt point hos Husum.

U13 har også mulighed for at vinde deres Øst 1 række. Det kræver en sejr fredag over Greve.