Fodbold, Forside

HIK har i dag skrevet en 1,5 år lang kontrakt med den rutinerede forsvarsspiller, Kristoffer Wichmann, der kommer til fra Hvidovre IF. 

Tidligere HIKer
35-årige Wichmann, der var i HIK i 2002 og 2003, hvor han var med til at spille HIK op i 1. division, skal bidrage med sin store rutine og uforlignelige vindermentalitet. Sportschef, Christian Larsen, fortæller om forstærkningen:

“Vi har kigget efter et par spillere, som kan være med til at sætte kursen på vores målsætning om at rykke op i næste sæson. Nu er den første på plads. Kristoffer er den helt rigtige at få til HIK. Han kommer med erfaring fra højere niveau, er en leder og har en enorm vindermentalitet, som vi både skal nyde godt af i foråret og efter sommerferien.

– Han er meget sulten på sin fodbold, mens han samtidig er ved at færdiggøre sin DBU A-trænerlicens. Det betyder at Kristoffer forhåbentligt skal være i HIK længere end kontraktperioden, siger sportschef Christian Larsen i en pressemeddelelse”.

Første kamp i går
Allerede i går fik de kommende medspillere lejlighed til at møde deres nye holdkammerat. Således var Kristoffer med, da HIK tabte træningskampen mod FC Nordsjælland med 0-3 på Right To Dream Park.

HIKerne leverede ellers en fin præstation, hvor de især efter pausen lykkedes med det høje pres og via. direkte spil skabte en del chancer. Desværre blev det ikke scoringer for HIKs vedkommende.

Artikelfoto: ekstrabladet.dk