Fodbold, Forside

Mathias Mejer Knudsen tog i sommer til Fremad Amager, for at forfølge chancen for 1. divisions fodbold. Desværre blev det ikke til så meget spilletid, og nu vender den stærke back tilbage og bliver forenet med sin tidligere ungdomstræner. HIK siger samtidig farvel til 5 spillere fra 1. holdstruppen. 

Ønskespiller med historie
Sportschef, Christian Larsen, er tilfreds med at få en ambitiøs ung mand tilbage i truppen:

“Mathias er en ønskespiller at få tilbage – en fantastisk fyr med en stærk træningsmentalitet. Han har tidligere både været i HIK og haft vores nye træner Peter Feher i FC Nordsjælland, så vi er sikre på at matchet sidder i skabet. Dertil passer en længere aftale godt til de ambitiøse sportslige mål begge parter har”. 

Mejer nåede 8 kampe for Fremad Amager, alle med start på bænken.

Tak for indsatsen til fem
Der bliver fem navne mindre at huske til foråret. Den nye cheftræner, Peter Feher og den sportslige ledelse, har således valgt at skære truppen til:

“Vi har haft en stor trup i efteråret, som vi ønsker at gøre mindre og skarpere. Det er også en konsekvens af, at vi har nogle spændende spillere på vej fra U19 og U17, som skal have mulighed for at vise sig frem.
Vi vil have lidt nye ind som passer til måden Peter Feher vil spille på. Derudover er der nogen som skal ud og jagte mere spilletid eller have en ny udfordring med deres fodbold”, udtaler Christian Larsen.