Fodbold, Forside

HIK vandt nedrykningsspillet med 51 points og hele 13 points ned til nr. 2 AB. Klubben er ubesejret i turneringen i Gentofte Sportspark siden april 2017, man kigger derfor frem mod den nye sæson med stor optimisme og forberedelser er allerede påbegyndt.

I forbindelse med optakten til den nye sæson har klubben besluttet for så vidt muligt at holde fast i netop den stamme af spillere, der igennem længere tid har skabt gode resultater. Desuden kigger man på et par forstærkninger udefra.

HIK har indgået kontraktforlængelser med 2. divisions topscorer Jonathan Lålå Nielsen der nettede hele 20 gange i den forgange sæson, spilfordeler Jonas Hebo og den unge angriber Andreas Smed, der ved flere lejligheder kom ind fra bænken og satte sit aftryk på kampen med sine 12 sæsontræffere.

Klubben har desuden indgået kontrakt med 21 årige Lukas Christoffersen, der har været et halvt år i klubben, og som kom fra Kastrup.

Cheftræner Peter Feher fortæller: ”Vi har arbejdet grundigt og i lang tid med denne trup. Spillerne har været dygtige til at tage alle taktiske input til sig, og jeg tror, at vi kan udvikle os endnu mere i den kommende sæson. Vi holder på de fleste stamspillere og kigger efter enkelte nye spillere. Desuden har vi en række talentfulde ”boblere” fra vores U19 hold, som skal have chancen i seniormiljøet”

Den unge komet Carl Lange forventes at forlade klubben hen over sommeren, og desuden er der endnu ikke indgået en forlængelse med anfører Mathias Olsen.