Fodbold, Forside

HIK skal i weekenden igen i aktion i 2. Divisions Kvalifikationsspil, denne gang på udebane på Fyn, når Middelfart tager imod i morgen kl 15.00.

HUSK! Du kan livestreame kampen lige her: HIK-Middelfart

HIK kom skidt fra start i sæsonåbneren på Gentofte Stadion, men spillede en flot 2. halvleg og sikrede sig dermed det ene point.

Efter det uafgjorte resultat hjemme i første runde af forårssæsonen mod Jammerbugt FC, er det nu blevet tid for HIK at tage en tur til Middelfart.

Fynboerne var i første runde på besøg i Holbæk, hvor de efter knapt to minutter kom foran. Efter et par dødbolde fra Holbæk vendte stillingen dog, og hjemmeholdet kom foran 2-1. Et efterfølgende rødt kort til Middelfart gav Holbæk flere muligheder, og kampen endte med en storsejr til Holbæk på 4-1.

Weekendens modstander for HIK må derfor være sultne for oprejsning efter sæsonstarterens store skuffelse.

Med det nye spilformat i 2. Division er alle kampe utroligt vigtige, og denne kamp er ingen undtagelse. HIK vil gå efter en sejr, for at få lagt afstand til stregen så hurtigt som muligt og ifølge træner, Peter Feher, er truppen også klar til det.

Hvad er dine tanker om kampen mod Jammerbugt?

Vi fik en kold spand vand i hovedet sidst, efter 12 sekunder., og jeg synes vi rent mentalt havde problemer efter det.

Vi havde en god pause, hvor vi fik snakket om tingene. Vi spiller en god anden halvleg, hvor vi fik startet på en frisk. Vi spillede klogt, og med lidt held kunne vi have hevet tre point. Taget det hele i betragtning, så synes jeg det er en godkendt første kamp.

Vi kunne måske have taget alle tre point. Det er positivt at vi holdt hovedet koldt, og holdte fast i det ene point.

Hvordan har optakten til kampen været?

Vi har haft en god optakt. Vi har arbejdet videre med det samme som før. Tager det stille og roligt og arbejder videre med projektet om at udvikle holdet.

Hvad er Middelfart for en modstander?

Ud fra mine erfaringer så skal jeg erfare mig de hold der er i rækken. Jeg har respekt for Middelfart. Ligesom Jammerbugt, forventer jeg et hold der gerne vil spille bold. Jeg forventer et aggressivt, fint spillende hold.

Hvad er dine forventninger til kampen?

Jeg forventer en god kamp, god intensitet. Som udgangspunkt kører vi hårdt på igen, med samme taktik.

Kampen spilles på kunstgræs i Middelfart.