Fodbold, Forside

Med en tredjedel af efterårssæsonen bag os har HIK foreløbigt placeret sig i midterfeltet, der kæmper om avancement til oprykningsspillet i foråret. Lørdag skal HIK på én af de kortere ture i efteråret, når turen går til Greve, der blot står noteret for enkelt sejr, som de hentede tilbage i 1. spillerunde.

Point til gode på fremmet græs
HIK har efterhånden raget sig en yderst præsentabel formkurve Gentofte Stadion. Det kniber noget mere i fremmede rammer, hvor det ikke er blevet til point de seneste fire kampe.

Der er dog masser at tage med fra sejren i sidste weekend over topholdet fra Marienlyst, hvor det lykkedes at holde gæsterne fra fadet – og hvor sejren endda kunne være blevet større.

At dømme på formkurven alene, vil HIKs forhåbninger også hvile på at tage en sejr med hjem fra den sydlige Storkøbenhavn mod et Greve-mandskab, der kommer med fire divisionsnederlag bag sig op til lørdagens opgør, hvilket har givet dem en placering på puljens 7. plads.

Pokal avancement
Greve er dog ikke helt uden selvtillid, og troen på egne evner er til at spore, da det i DBU Pokalens seneste 2. runde blev til en overbevisende 9-0 sejr, da de gæstede serieholdet Frem Sakskøbing. HIK har i dagene op til weekendens opgør ligeledes været i pokalilden, da de tirsdag besøgte sidste sæsons nedrykkere fra 2. Divisions Kvalifikationsspil, Fredensborg BI. Opgøret blev da os tættere end det var tilfældet for Greve.
HIK avancerede efter en 2-1 sejr  i det nordsjællandske, på et selvmål af hjemmeholdet og et straffespark omsat af Jonas Hebo.

Opgøret mod Greve finder sted lørdag kl. 14.00, på Greve Stadion. Kan kan streames fra Greves mycujoo kanal: Greve-HIK

Talenterne til Midtjylland
Talentholdene følges traditionen tro, nok en gang på en af de længere udebaneture når FK Viborg tager imod U19 og U17. Begge hold skal forsøge at forstærke deres berettigelse i ungdomsdivisionernes øverste halvdel af stillingen, ovenpå en opstart med varierende udfald.

U19 lægger ud i det midtjyske kl. 13.45, efterfulgt af U17s opgør der sparkes i gang 16.00. Liveupdate for de ældste talenthold kan findes på HIK Fodbolds Facebook side: HIK FODBOLD