Fodbold, Forside

HIK kom forfærdeligt for land, da de lørdag tog imod Greve og skulle forsøge og bygge videre fra onsdagens momentum i pokalen. Det lykkedes dog HIK at kæmpe sig tilbage til et uafgjort resultat, der bød på hele 8 scoringer.

SE ALLE MÅL OG HIGHLIGHTS PÅ HIKS KANAL: HIK-GREVE

I gang med lyn og torden

Kampen var knapt begyndt før hjemmeholdet måtte hente bolden ud af nettet, en højt pres af gæsterne gav dem muligheden for at bringe sig front allerede i 1. spilleminut. Få minutter senere var den så gal igen, da en bold i dybden blev unødvendig farlig, hvorfor Greve kunne bringe sig på 2-0 allerede inden det 5. minut var nået.

HIK ville dog ikke overgive sig helt, de svarede derfor igen med det samme. Lasse fandt Gustav på kanten af feltet, hvor han efter smarte træk kunne sende bolden ind til en reducering af den tidlige føring, Greve havde fået sig.

Efter den hektiske start fik HIK spillet sig mere og mere ind i kampen, med flere lovende aktioner og nærgående forsøg. Lige lidt skulle det nytte, da det var Greve som kunne udbygge deres føring i det 23. minut, til stillingen 3-1, hvilket også var facit ved pausefløjtet.


Indskiftningen af Andreas Smed, skulle vise sig at være en god ide. 

Hektisk start på ny

Som det var tilfældet i 1. halvleg, kom gæsterne også stærkt ud til kampens 2. halvleg, igen i første minut af halvlegen måtte HIK hente bolden ud af nettet. En yderst velspillende Rasmus Tangvig kunne således score sit 3. mål i opgøret.

Heldigvis hold HIK forsat fat i kampen, til trods for at der var noget at indhente på måltavlen. Første svar på tiltale kom så kort inden vi rundede timemærket. Hebo samlede en løs bold op uden for feltet og fik på flot vis sendt bolden i mål, med et kontrolleret spark.

Reduceringen gav hjemmeholdet fornyet tro på et potentielt comeback, hvorfor der blev investeret mere og mere i det offensive, samtidig med at man i stigende grad blev farligere og farligere. Små 10 minutter efter Hebos reducering skulle der så ske noget fra bænken, hvorfor Smed erstattede topscorer ’Lålå’. Det skulle da også vise sig at være et yderst givende træk, idet Smed efter blot 8 minutter på banen havde nettet i to omgange og dermed sikret en udligning og comeback i HIKs favør. I begge omgange efter fint opspil i venstresiden, hvor Smed stormer ind i det assisterende indlæg og brager bolden i mål.

HIK fik derved tilkæmpet sig til et enkelt point, efter at have været ned med 1-4, ovenpå en hektisk afslutning hvor begge mandskaber gjorde deres til yderligere scoringer hvor Wichmann i slutminutterne, endda blev sendt blev sendt ind i HIK-angrebet.

Der venter HIK to udekampe mod henholdsvis Næsby og Dalum, inden vi i sidste spillerunde tager imod Middelfart, hjemme på Gentofte Stadion, lørdag den 4. november.

Masser af mål hos U-holdene

Ligesom 1. Senior, skulle U19 og U17 også i ilden i weekenden, hvor det på samme vis også blev til massere af mål. U19 måtte desværre lade sig besejre 2-4, mens U17 delte pointene ovenpå en udligning med 20 minutter igen. I begge opgør hed modstanderen Holbæk