Fodbold, Forside

HIK tager på lørdag kl 15 imod VSK Aarhus på Gentofte Stadion, i en vigtig kamp om tre point i 2. Divisions kvalifikationsspil.
HIK ønsker så mange som muligt på stadion, og efter sidste uges flotte sejr er det muligt at få fribilletter til kampen, se i bunden af artiklen hvordan.

HIK tilbage på sporet

I sidste runde kom forløsningen for HIK, efter en flot 2-0 sejr, som blev bragt i hus efter en flot holdindsats, i Svendborg på Høje Bøge Stadion. Kampen var præget af fightervilje og en god holdindsats, hvor alle spillere ofrede alt for hinanden, på en bane som ikke inviterede til fodbold langs jorden.

Weekendens modstander

På lørdag er det så igen blevet tid for HIK til at spille på Gentofte Stadion, og weekendens modstander hedder i denne omgang VSK Aarhus.

Seneste møde mellem de to hold var d. 12 april 2014, hvor HIK med et mål i slutminutterne sikrede en 1-0 sejr på hjemmebane. Århusianerne har haft en god start på foråret, men har i deres seneste to kampe kun formået at hente et enkelt point, efter at de fik ørene i maskinen og led et 4-1 nederlag til Middelfart, og senest fik 1-1 hjemme mod FC Sydvest. Gæsterne ligger dog stadig nr. 3 i rækken og er dermed ikke en modstander man skal kimse af.

De gode takter skal fortsætte

HIK skal, som i Svendborg, arbejde hårdt og sørge for at opretholde det flotte defensive spil. Derudover har weekendens værter vist at de kan kreere en masse chancer, og forhåbentlig kan de på lørdag også drage nytte af dette. Sidste uges sejr faldt uden tvivl på et tørt sted, men kampen var trods alt kun en ud af mange, hvorfor det da også er vigtigt for HIK at holde hovedet koldt, og fortsætte det hårde arbejde.

Trænerens ord

Træner Peter Feher fortæller også at truppen er fuldt fokuseret og klar til at fortsætte mod VSK Aarhus og opbygge en frygtet hjemmebane.

Hvad er dit syn på kampen i Svendborg?
Der blev arbejdet rigtig godt hele vejen rundt, og for en gangs skyld var det os der kom foran. Måske var det med lidt held på et selvmål, men vi søger selv chancen, og med en skarp bold ind i feltet kan alt ske.

Hvordan var stemningen efter sejren?
Der var super stemning i busturen på vej hjem, men derefter har det været ligesom før. Drengene arbejder lige så hårdt nu som de gjorde før, og alle er fuldt fokuserede på næste opgave. Vi tager én kamp ad gangen, og selvom det selvfølgelig var en forløsning at få de tre point, så er det vigtigt at vi stadig er fuldt fokuserede til hver kamp.

Hvad er VSK Aarhus for en modstander?
Vi forventer et velspillende hold, og vi forventer en svær kamp ligesom alle de andre. Vi har respekt for alle modstandere i rækken.

Hvad skal i gøre for at få point mod VSK Aarhus?
Vi skal sætte os på spillet, og gøre det vi er gode til. Vi skal ud og spille bolden rundt, for vi har skabt mange chancer i foråret, nu handler det bare om at vi skal sparke dem ind.
Vi skal opbygge et fort på Gentofte Stadion, hvor modstanderne frygter at komme, og det kan vi kun gøre ved at vinde kampe.

Fribilletter

Fribilletter kan fås ved at henvende sig i kiosken i Maglegårdshallen, eller ved at scanne QR-koden på en af de plakater der hænger i HIK eller på Facebook.

I pausen vil der være underholdning, og vanen tro tænder Gentofte Køkken & Catering op i grillen og KarmaCoffee i baristastationen.

Kampen starter lørdag kl 15:00 på Gentofte Stadion