Fodbold, Forside

HIK Fodbold og Well-come Fitness & Spa har indgået et stort samarbejde på træning og skadesbehandling af klubbens elitespillere. Sportschef, Christian Larsen, er ikke i tvivl om at samarbejdet kan bringe HIK op blandt de bedste på den fysiske sektor blandt B-licens klubber i Danmark.

Artikelfoto: Jakob Hansen fra Fysioteamet.

HIK Next Level
Samarbejdet med Well-come Fitness & Spa, der holder til i Waterfront shopping centeret ved Tuborg Havn, indebærer træning til HIK’s U17-, U19- og 1. senior spillerne, samt skadesbehandling fra Well-come’s specialister i FysioTeamet- både i Well-come og HIK.

Christian Larsen er meget begejstret for samarbejdet:

”Der er ingen tvivl om, at vi med samarbejdet med Well-come kan rykke os op i den absolutte elite på træning og skadesbehandling for B-licens klubber. Alle vores ældste talent- og 1. senior spillere får mulighed for at træne med de skarpeste specialister på området, og det bringer noget ind, vi har manglet til at supplere vores stærke træningsmiljø. Samarbejdet passer perfekt ind i HIK Next Level, som er vores målrettede strategi for, hvordan vi arbejder på at blive ét af de bedste talentudviklings miljøer i Danmark, ved at have specialister omkring vores talenter”.

Lokal forankring
For Well-come Fitness & Spa’s direktør, Hanne Bousager Larsen, har den lokale tilknytning været et hovedtema for samarbejdet:

”Well-come’s ejere, Claus og Sofie Hildebrandt, bor selv i kommunen og støtter den lokale klub. Det har været nærliggende for os at bakke op om det store arbejde, der bliver lavet i HIK Fodbold, med de kompetencer, vi kan byde ind med. Der er mange parametre, der binder os sammen på vores arbejde, bl.a. tilgangen til en sund livsstil. Vi glæder os til samarbejdet, og håber at kunne være med til at bringe HIK Fodbold et skridt videre”.

Træningstilbuddet er allerede udbudt til spillerne. Fra og med næste uge og over vintersæsonen, vil alle tre hold desuden have én ugentlig holdtræning i Well-come.