Fodbold, Forside

Så blev det lørdag igen, og denne gang skulle HIK en tur til Middelfart, i 2. Division Kvalifikationsspil.

Værterne havde i første runde lidt et stort nederlag på 4-1 til bundholdet Holbæk, hvorfor en aggressiv og sulten modstand da også var forventet.

Kampen blev spillet på kunstgræs, hvilket betød en åben bane, med streng vind på tværs af banen.

Dette var da også medvirkende til at kampens indledning blev en smule rodet, uden det flotte spil.

Efter ca. 10 minutter fik Middelfart presset bolden ned omkring HIK’s felt. HIK formåede ikke, i flere omgange, at få sparket bolden ud af farezonen, og efter lidt tilfældigheder endte bolden i Middelfarts venstre side, hvorfra bolden fladt fandt sin vej frem til fynboernes anfører, Casper Johansen, som foretog en vending i feltet, og sparkede kuglen i kassen, 1-0 til hjemmeholdet.

Kampen fortsatte i samme spor som inden scoringen, hvor ingen af holdene rigtig formåede at sætte sig på kampen.

Men efter 30 minutter fandt HIK dog vejen. En diagonal tværaflevering finder vej til Martin Andersen, som kælent tæmmer bolden og spiller den til en fremstormende Mathias Andersen, der efterfølgende sparker den hårdt og fladt ind foran målet, hvor anfører Mathias Olsen havde listet sig frem fra midtbanen, og prikker bolden i rusen, 1-1.
Målet kan findes i nedenstående link:
Middelfart – HIK

Kampen forløb uden de helt store chancer før HIK får et stærkt gennembrud i venstre side, hvor Mathias Mejer er søgt dybt, og med sin hurtighed kommer rundt om en Middelfart forsvar, inden han spiller på tværs til Mathias Olsen, som desværre ikke får samme træf på bolden, som han gjorde i første halvleg, hvorfor bolden ryger over mål, og stillingen forbliver 1-1.

Men ikke mere end 1 minut efter HIK’s store chance, opsnapper hjemmeholdets anfører, Casper Johansen, bolden kort inde på værternes banehalvdel, og fra midterlinjen tager han chancen med en høj bold. Desværre for HIK er Esben Madsen lige akkurat blevet fanget for langt ude af sit mål, og Casper Johansen blev, med et flot spark, derfor noteret for sit andet mål i kampen, 2-1.

HIK prøver til sidst at pumpe bolden op i feltet, men uden held, og kampen ender derfor 2-1 til Middelfart.

Næste opgave for HIK i 2. Division Kvalifikationsspil er hjemme på Gentofte Stadion, på lørdag d. 1. april kl. 15:00, hvor FC Sydvest venter i en utrolig vigtig kamp for begge hold. Både HIK og FC sydvest ligger lige over stregen og har henholdsvis 2 og 1 point ned til FC Svendborg på den anden side.

Som optakt til kampen vil HIK’s unge og talentfulde U19 hold spille kl. 12:00 på Gentofte Stadion, hvor de tager imod AB i U19 Divisionen, i en kamp om tre betydningsfulde point. Der vil være fri entré til denne kamp. Ydermere vil der være reception for sportsdirektør, Christian Larsen, der efter 7 ½ år i HIK skifter til en af landets bedste klubber, Brøndby IF, som Head of Scouting.