Fodbold, Forside

En bagende sommersol dannede i lørdags rammerne om opgøret mellem HIK og AB, hvor det var puljens to bedste mandskaber der mødtes. HIK-topscoreren Jonathan ‘Lålå’ Nielsen sørgede kort inden pausen for kampens enlige mål, da der blev lagt yderligere afstand mellem 1’er og 2’er. 

SE ALLE MÅL OG HIGHLIGHTS FRA KAMPEN HER: HIK-AB

En stegende sol var hvad der bød spillerne, da de lørdag eftermiddag skulle i kamp, man kunne derfor heller ikke klandre de 22 mand på banen for at lade sig ramme af den varme temperatur. Begge hold gik som bekendt godt ind til kampen, hjemmeholdet som ubesejret på eget græs i over et år, mens gæsterne fra Gladsaxe endnu ikke havde tabt i foråret. Man kunne også hurtigt se at det var to mandskaber der gerne ville spille, på trods af de fysiske udfordringer solen gav dem. Størstedelen af 1. halvleg bød dog hovedsageligt på kontrolleret spil på midten af banen, med antræk til mere og et par kvalificerede forsøg i begge ender, akademikerne startende bedst.

Hjemmeholdet fik dog gradvist spillet sig mere og mere ind i kampen, hvor der især var noget at hente på kanterne, en velspillende Gustav Therkildsen i højresiden drev i flere omgange gæk med AB-defensiven, med flotte driblinger. Netop dette skulle da også vise sig at være opskriften der gav hjemmeholdet en føring. En tværbold sendes mod Gustav der sætter sin oppasser og går til baglinjen inden han finder Adam på kanten af det lille felt, der tjatter den videre til Hebo der fører bolden på tværs af feltet og lægger den til rette for altid træfsikre ‘Lålå’ – 1-0 at gå til pause på for HIK.

SE ELLER GENSE MÅLET HER: LÅLÅ : 1-0

Anden halvdel af kampen, var ikke meget anderledes end den første, behersket spil fra begge parter, med optræk til mere. Til trods for føringen var det dog hjemmeholdet, som kampen skred frem, i højere og højere tog taktstoken og ville frem på banen.

Hjemmeholdet tilspillede sig da også mulighederne i flere omgange, imod puljens bedste defensiv. Akademikernes sidste skanse Mark Jensen havde dog en solid kamp og var stærk medvirkende til at det ikke blev til mere end den ene scoring. Gæsterne skulle endda fra det ene minut til det andet forholde sig til en helt ny front-trio, da cheftræner Peter Feher med små 25 minutter igen indskiftede både Carl Lange, Lucas Haren & Andreas Smed.

Med sejren bringer HIK sig foran med hele 13 point ned til netop AB, inden sæsonens to sidste runder.

Næste og sidste hjemmekamp i sæsonen falder allerede den kommende weekend, da man lørdag d. 9. juli kl. 14.00 er vært for naboopgøret mod B93 fra Østerbro.