Fodbold, Forside

Det er efterhånden syv år siden, HIK sendte Morten Knudsen til FC Midtjylland. Nu gentager historien sig. Rasmus Obling fra HIKs U15-hold har skrevet under på en 3-årig kontrakt, og skal efter sommerferien spille på jydernes U17 Liga hold. 

Fra Lagkage til Pokalfinalen

Rasmus (yderst til venstre på forreste række) har spillet i HIK siden 2008, hvor han startede inden sin 6 års fødselsdag. Siden har han spillet på 02-holdet i HIK.

Højdepunktet må være sidste år, hvor Rasmus var blandt de bærende kræfter til sølvmedaljer i Pokalfinalen mod FC Nordsjælland på Farum Park.

HIKs talentchef, Philip Hansen, der selv var træner for Obling og resten af 02-holdet i sidste sæson, har kun rosende ord til overs for det unge stjernefrø:

 ”Fra HIK skal lyde et stort tillykke. Rasmus valgte FCM og har været igennem et forløb med både flere ophold og stævner. Her har han leveret fine præstationer, som i sidste ende er mundet ud i en flot 3-årig kontrakt.
Rasmus er en spiller man forbinder med hårdt arbejde, en seriøs tilgang til sin egen udvikling, masser af selvtræning, samt store lederegenskaber i en ung alder. Jeg er sikker på, at han nok skal nå langt med sin fodbold”.