Fodbold, Forside

Marginalerne var ikke på HIKernes side, da det lørdag blev til nederlag hos Kolding IF. I en chancefattig kamp, hvor HIK var spilstyrende, lykkedes det alligevel for hjemmeholdet at få afgjort tingene til deres fordel i de døende minutter.

SE HELE KAMPEN OG HIGHLIGHTS HER: KOLDING IF-HIK

Chancefattig åbning
Første halvleg blev lidt af en ørkenvandring uden de helt store chancer til nogen af holdene. Værternes giftige angriber, Rune Nautrup, viste dog fem minutter før pausen prøver på sin skarphed.

En dyb bold mellem HIKs stoppere i feltet satte Nautrup alene med Christian Møller. Med en fiks tunnel fik han sat Møller af og bankede bolden sikkert i nettaget til 1-0. Det var også stillingen ved pausen.

Lange lynede igen
Selv samme Møller var igen på spil 10 min. efter pausen. Fra sin position i det centrale forsvar gik han med helt frem i hjemmeholdets felt. Her nåede han først på et indlæg fra højre, som blev forlænget til en helt fri Carl Lange på bagerste stolpe. Lange satte sikkert bolden ind bag en sagesløs Kolding-keeper og scorede sit tredje mål i sæsonen i alle turneringer.

HIK satte sig herefter på spillet, og var tæt på at bringe sig foran efter 72 min., da Christian Møller igen var involveret. Endnu et dybt løb resulterede i en 1-mod-1 situation. Desværre sparkede han lige på den fremadstormende keeper.

I stedet straffede Rune Nautrup og Kolding IF nådesløst HIK til sidst. Et boldtab på HIKs banehalvdel sætter gang i en lynhurtig omstilling, som Rune Nautrup afslutter sikkert med et tap-in ved forreste stolpe.

Dermed må HIK fortsat notere et rundt 0 på pointkontoen på udebane i denne sæson. Der bliver dog mulighed for at bygge på de fire, der er kommet hjemme, når det på lørdag gælder Marienlyst på Gentofte Stadion. Bemærk at kampen spilles kl. 15.00.

Målrige ungdomskampe
U19 havde denne weekend kampfri – velfortjent efter sidste weekends storsejr på hele 9-0 over Næstved. U17 noterede desværre sæsonens første nederlag til den nykårede Superliga klub fra Helsingør. 4-3 vandt nordsjællænderne. U17-2 tog til gengæld en flot skalp med en 3-0 sejr hjemme mod Avarta i Øst 2.

U15 udlignede U17’s resultat med en 4-3 sejr over Nykøbing, mens U14 løb ind i en ordentlig snitter på hele 0-10 mod FC Nordsjælland. U13 vandt 1-0 hos lokalrivalerne fra GVI.

Hos pigerne tabte U14 med 3-2 i Næstved i Øst-rækken.