Forside, Tennis

 

Hellerup Idræts Klub søger

Baneinspektør til at varetage udvikling og pasning af klubbens Tennisanlæg

Hellerup Idræts Klub beliggende på Hartmannsvej i Hellerup er med 3800 medlemmer en af Danmarks største idræts klubber. Vi dækker Tennis, Håndbold og Fodbold. Til tennis råder vi over 10 indendørs tennisbaner og 17 udendørs tennisbaner, herunder 4 baner i Hellerup Havn.

Jobbet

Som baneinspektør arbejder du med reference til klubbens direktør, og du har ansvaret for at anlægget til alle tider præsenterer sig flot og velholdt med rene indendørs baner og med udendørs grusbaner af høj kvalitet.  Du har desuden ansvaret for vedligeholdelse af HIK ejendom på Hartmannsvej og fører tilsyn med håndværkere, rengøring samt el-, vand- og varmesystemer.

Du virker som arbejdsleder for evt. løsansat medhjælp og er desuden arbejdsmiljøansvarlig i Hellerup Idræts Klub.

Der er dagen igennem stor aktivitet på tennisanlæggene, som benyttes af motionister og børn og unge på tennisskole og elitetræning. Aktiviteterne er støttet af klubbens dygtige tennistrænere og mange frivillige ledere, som yder en stor og engageret indsats.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et godt og robust arbejdsklima, hvor hver tager vare på sit ansvar, men alle er klar til at give en hånd, når behov opstår.

Vi forventer

Vi forventer, at du har en god fysik, en håndværksmæssig baggrund og selv kan løse mindre vedligeholdelsesopgaver, der ikke kræver autorisation. Det er et ubetinget krav, at du har en god erfaring med pasning og forårsklargøring af tennisbaner, og at du kan fremvise referencer fra lignende stillinger.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, udvise initiativ og selv fornemme, hvad der presser sig på for at de daglige opgaver understøtter klubbens ambition om et flot og velfungerende anlæg. Du skal være hjælpsom og kunne motivere evt. medhjælp.

Stillingen er en fuldtids stilling med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, der tager højde for, at tilstedeværelse kan være krævet ved arrangementer på anlægget. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse gerne pr. 1. april.

Passer dette for dig, så send os en mail på kontoret@hik.dk

 

 

logoTENNIS