Fodbold, Forside

HIK spiller lørdag en stor hovedrolle, når det gælder årets sidste kamp i 2. division, på udebane mod BK Frem i Valby Idrætspark lørdag kl 14. Med mindst ét point er Frem ude af spillet om en plads i oprykningsspillet. 

Den nye struktur
Inden starten på sidste sæson trådte den nye struktur for 2. division i kraft. Det betød at rækken ved vinterpausen fremover skulle opdeles i et op- og nedrykningsspil. De akkumulerede point mod de modstandere, der går med i enten op- eller nedrykningsspil tages med videre til slutspillet mod holdene fra de øvrige 2. divisions puljer.

HIK har udspillet muligheden for oprykningsspil, mens BK Frem, Brønshøj og B93 kæmper om den sidste plads. HIK har høstet tre point mod Brønshøj, men ingen point mod B93 og BK Frem indtil videre. Kampen handler altså om, hvorvidt HIK skal have 9-, 10- eller 12 point med over i nedrykningsspillet.

Der har været spekuleret i, at det kan betale sig for HIK at tabe kampen, for at sikre sig pointene fra Brønshøj, men den konspirationsteori sparker manager, Christian Larsen, hurtigt af banen:

“Vi er opmærksomme på det, men det fylder ikke noget hos os. Vi har lige fået ny træner (Peter Feher, red), og vi skal arbejde med nogle nye ting. Blandt andet opbyggelse af en vindermentalitet, så vi kommer til at gå 100 procent efter sejren uanset hvad.”

Fantom debut med B-licens skal konsolideres
HIK er for første gang en del af både U17- og U19 Divisionen efter B-licensen kom hjem i foråret. Det har nærmest været en eventyrlig start, da U17 fører rækken, mens U19 efter tre sejre i træk indtager 3. pladsen i U19 Divisionen. Begge hold mangler to kampe inden vinterpausen. U19 møder på udebane HB Køge kl 14.30 lørdag, mens U17 skal en tur til Holbæk, hvor der fløjtes op 13.30.

U14 skal på en svær opgave på Peter Bangs Vej ude mod KB i U14 Øst.

Der er også mulighed for et par HIK rækkevindere i denne weekend, faktisk hele to stk. for U16-drengene. U16 Mester spiller puljefinale mod FB lørdag kl 15.00 på Maglen. U16-2 møder også FB, men på udebane på Frederiksberg. Det kræver en sejr for at vinde puljen, samtidig med at Hvidovre ikke vinder deres kamp mod Hekla.

Held og lykke til alle HIK-hold! Du kan se det komplette kampprogram for HIK lige her: Kampprogram uge 44