Forside, Generelt, Tennis

Hvis du følger HIK Tennis på de sociale medier eller har klikket dig forbi vores hjemmeside de seneste par uger, så har du ikke kunnet undgå at lægger mærke til flere teaser-videoer og en længere branding-video om det at spille tennis i HIK.

Og der er en mening med det hele.

Tennisafdelingen har i samarbejde med Uffe Just, der er veteranspiller i HIK og samtidigt ejer sit eget reklamebureau, Just Branding INT, planlagt en kampagne omkring HIK Tennis, hvor intentionen er at præsentere klubben og dens værdier for sine medlemmer.

Uffe Just, der har været hovedmanden på kampagnen og er mangeårig tennisspiller, fortæller, at HIK Tennis er et stærkt brand. Men det er også et brand med større potentiale, som skal udnyttes.

– Det er et brand, som en spændende at arbejde med. Vi er et af de stærkeste tennis-brands i Danmark – måske det allerstærkeste, men der er potentiale til at løfte det til at være blandt de bedste og stærkeste sportsbrands i Danmark. Derfor har vi valgt at synliggøre det endnu mere i disse måneder, siger han.

Synliggørelsen med videoer, billeder og tekst om klubben er vigtig, da man i første omgang gør klubbens medlemmer opmærksomme på, hvad klubben arbejder med, hvad målsætningerne er i hverdagen og hvilke værdier man er en del af som medlem.

–  Jo mere man er bevidst om, hvad klubben står for, jo mere vil man fremelske det. Det er vigtigt, da vi alle sammen kan for en forståelse af, hvor dejligt et sted, HIK er. Og hvad vi laver på tværs af områder, alder og niveau. Vi skal anerkende, hvad vi er gode til. Men vi skal også kunne løfte stedet i fællesskab, så vi kan få det endnu bedre, siger han og bliver bakket op af tennisudvalgets formand, Inger Birgitte Kroon.

– Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ikke gør dette for at hverve nye medlemmer. Vi vil i stedet nå ud til vores nuværende medlemmer og minde dem om, hvorfor vi er det fedeste sted. Vi skal iscenesætte os selv både internt og eksternt og fortælle omverdenen om de fantastiske projekter, vi har gang i og det fede miljø, som vi omgås i, siger hun.

Tennisudvalget med Inger Birgitte Kroon i front har derfor sammen med Uffe Just og Stein Ulrich nedskrevet fem overordnede mål, som skal definere HIK Tennis og vise, hvilke ambitioner man har med HIK Tennis nu og i fremtiden.

De fem overordnede mål for HIK Tennis, som man allerede er i gang med at arbejde med, er :

 – At vise at klubben har det lækreste anlæg

– Blive den mest synlige klub

– Vise at klubben har de fedeste turneringer ogarrangementer

– Vise at HIK har den stærkeste kultur og sociale netværk

– At blive den førende tennisklub rent sportsligt

– Målsætninger er gode, men der skal også handles på det. Og det er hele tiden vores plan, at vi har nogle fantastiske aktiviteter for alle vores medlemmer.

– Det kan godt være, vi er den fedeste klub i dag, men vi skal også være det om fem år. Vi skal ikke bare ride på succesbølgen, men i stedet forsøge at bevare vores position og glæde. Vi stiller os ikke tilfredse, for man kan altid finde på nye og bedre initiativer, som glæder vores medlemmer, siger Inger Birgitte Kroon.

Kampagnen med HIK Tennis vil fortsætte den kommende måneds tid på HIK’s hjemmeside og sociale medier.

Du kan læse med om HIK Tennis’ fem overordnede mål ved at klikke HER.

Se HIK Tennis promo-video: