Fodbold, Forside

HIK var i går aftens i action, i 2. Runde af Sydbank Pokalen, hvor FC Nykøbing fra 1. division var på besøg. Der var ca. mødt 400 mennesker på Gentofte sportspark, på en halv kold efterårsaften, og de blev i alt forkælet med 5 mål, og yderligere 30 minutters underholdning da kampen gik i forlænget spilletid, efter 2-2 på de første 90 minutter. Desværre endte med en 2-3 sejr til FC Nykøbing, efter en dramatisk affære.

Kampens første chance faldt allerede efter 1 minut, til gæsterne fra Nykøbing FC, der fik en fri mulighed for afslutningen, lige akkurat inde i feltet fra venstre side, men bolden susede forbi fjerneste stolpe. Kampens første 5 minutter startede i højt tempo, hvor begge mandskaber var ivrige efter bolden, men efter et kvarter, var det som om Nykøbing sad lidt mere på bolden, mens HIK lurrede på omstillinger, og netop efter 15 minutters spil fik Gustav sendt en dybt bold afsted, som dog desværre lige akkurat blev sendt forbi. Få sekunder efter, blev Nykøbing kanten sendt afsted i dybden på venstre side af HIK feltet, som Meyer uheldigvis begik straffespark på, straffesparket blev sikkert eksekveret af Nykøbings Emil Holten til 0-1. Glæden holdte ikke længe for gæsterne, for bare 2 minutter efter, fik HIK tilkendt et straffespark i en meget identisk situation som Nykøbings straffespark, som Mathias Olsen sikkert satte til 1-1 efter 22 minutters spil. Kampens tempo faldt lidt herefter, hvor begge hold forholdte sig rolige, og det lignede længe pausestillingen, men 5 minutter før pausen, får FC Nykøbing tilkendt et frispark for godt og vel 30 meters afstand, som bliver sat ind direkte af Nykøbings Sigrud Schøndorf, til pausestillingen 2-1.

HIK kom stormende ud til 2. Halvleg, mens Nykøbing stod lidt dybere og lurede på omstillinger, HIK var mere på bolden, og prøvede få låsen op for Nykøbing defensiven, med små kombinationer foran feltet, og skud fra distancen. Det hårde HIK pres gav hullerne i den anden ende, og Nykøbing kom frem til nogle farlige omstillingers muligheder, hvor de kunne have lukket kampen.  Som så mange andre gange på Gentofte sportspark i år, sad man igen med fornemmelsen af, at den forløsende HIK scoring nok skulle komme, og 10 minutter før tid, kunne den nybagte landsholdspiller Rasmus Johanson, der efter et flot gennembrud i venstreside, kunne stå klar inde i feltet til at passere den chanceløse Nykøbing keeper til 2-2. Begge mandskaber kunne have kommet på 3-2 i dommerens tillægstid, da det brændte på i begge ender, men der faldt ikke flere scoringer på første 90 minutter og vi skulle dermed i forlænget spilletid for at finde afgørelsen.

I indledningen af den forlænget spilletid, stod Nykøbing stod lidt højere op på  banen, og HIK var mere afventende. I det 104. minut kom HIK frem til en kæmpe mulighed, hvor skuddet blev reddet på stregen, og riposten forbi mål,  og blot 1 minut efter, kom Nykøbing frit igennem i venstreside, og bolden blev send på tværs igennem feltet til 2-3. Til sidst i kampen kunne HIK have udlignet, efter et farligt forsøg på kantet af feltet, men bolden strøg lige akkurat forbi venstre stander. Det blev desværre ikke til flere mål fra HIK, og kampen sluttede dermed 2-3 til gæsterne fra FC Nykøbing