Fodbold, Forside, Generelt, Håndbold, Tennis
Kære medlemmer,
I dag fylder HIK 120 år! 🇩🇰🇩🇰 HURRA FOR HIK 🇩🇰🇩🇰
Det skulle naturligvis have været markeret på festligste vis, men som alt andet lige nu måtte festen vige pladsen for noget større og vigtigere lige nu, hvor corona-smitten desværre stadig raser i vores samfund.
Vi vil naturligvis fejre denne store fødselsdag på et senere tidspunkt, hvor vi alle kan mødes og skåle for vores dejlige klub, når det bliver muligt 🥂
I 120 år har HIK været rammen om fællesskab og sport og har givet tusindevis af medlemmer store oplevelser af såvel sportslig som social karakter, både fodbold, tennis, håndbold og ishockey.
På sådan en dag er det værd at huske, at mens drømmen om guld og medaljer lever i mange, og mange kræfter kastes ind på at opnå præcis det, så er det først og fremmest fællesskabet og glæden og legen i den fysiske udfoldelse, der bærer en klub. Ikke mindst en klub, der har levet i 120 år.
Det er alle de mennesker, der stiller deres fritid til rådighed for at skabe det klubliv, vi så tydeligt mærker, at vi ikke kan leve uden, når det hele pludselig er lukket ned.
Så mens HIK skal hyldes på fødselsdagen, skal alle de mennesker, der igennem årene har ydet deres bidrag til at bevare og fortsat udvikle en levende, imødekommende, ambitiøs og sportsligt kompetent klub, det samme.
Så stort hurra for HIK – og stort hurra for de frivillige.