Forside, Generelt, Tennis

Der var stor succes for HIK’s veteraner, da 40+, 50+ og 60+ sikrede sig førstepladsen, mens 70+ tog sig af sølvmedaljerne.

Af: Arnela Muminovic

 

Der er ikke noget at sige til, hvis der var højt humør og store smil på læberne i weekenden hos HIK’s veteraner.

Her viste klubbens dygtige spillere sig frem på fornem vis, da DM for hold blev afholdt på KB’s anlæg.

Efter indledende kampe i foråret og i august havde HIK’s veteran-hold for 40+, 50+, 60 + og 70+ alle kvalificeret sig til slutspillet, hvor hold fra hele Danmark deltog ved mesterskaberne i weekenden.

Og her var det HIK’erne, der dominerede allermest på KB’s anlæg, da det blev til flotte guldmedaljer i 40+-, 50+- og 60+-rækkerne, mens klubbens 70+-hold tog sig af sølvet i deres pulje.

Fine resultater som Christian Mikkelsen, der er repræsentant for veteranerne i HIK’s tennisudvalg, var stolt over.

– HIK har altid været stærkt repræsenteret i veteranrækkerne, så det var forventeligt, at vi ville kunne tage en masse medaljer. Men at de fleste blev til guld var måske lidt over forventning. Det var super flot, og det var fantastisk at se HIK-spillerne med stor succes, der kunne markere klubben så flot på anlægget, siger han.

En af grundene til, at resultaterne har flasket sig for HIK’s veteraner, er det gode miljø, som spillerne trives i til dagligt, fortæller Christian Mikkelsen.

Han understreger, at HIK tilbyder et miljø, der blandt andet giver gode rammer, fine baner og en restaurant, som er et socialt midtpunkt for spillerne.

– Det styrker vores hold, at vores spillere har det så godt uden for banen. Når man har så gode relationer, kender man hinandens styrker og svagheder. Dermed kan man konstruktivt hjælpe hinanden på banen – give et godt råd eller sætte holdet på en speciel måde, som er bedst for alle.

– Vi ser også, at der er spillere, der kommer til HIK, når de når veteran-alderen, som aldrig har spillet her før. Og det er på grund af det gode rygte, vi har, som en god, social klub, siger Christian Mikkelsen.

 

Her kan du se de forskellige HIK-hold med deres medaljer fra DM:

 

40+holdet med guldmedaljer

Christian Svanning Mikkelsen, Peter Utzon, Emil Bergander, Anne Sofie Astrup, Thomas Strøbech, Thomas Badura, Trine Schneider, Nina Bruun Rasmussen, Christian Saceanu, Peter G. Jørgensen

50+ holdet med guldmedaljer

Gerald Dehn-Jensen, Anders Eriknaur, Hans Henrik Goth, Janne Theilgaard, Stein Ulrich, Anette Kastholm, Jesper Witt, Niels Ulrich Hermund, Uffe Just

60+ holdet med guldmedaljer

Henrik Hjort, Peter Jantzen, Hans Henrik Wengel, Christian von Buchwald, Ulla Theil, Ole Rasmussen, Peter Knap, Benedikte Braae, Nina Rye

70+ holdet med sølvmedaljer

Klaus Berthelsen, Jørn Harder, Steen Egholm, Lizzi Larsen, Bent Ingevold, Søren Smedegaard, Lisbet Heine, Bjørn Bech, Niels Harboe