Fodbold, Forside, Generelt

Det er sjældent, at HIK henter en storsejr på en af de sværeste udebaner i 2. Division. Men det lykkedes altså i lørdags.

Knivskarp 1. halvleg 

Det var en af den slags kampe, hvor man ikke kan fremhæve en eller et par spillere for deres indsats, for alle gjorde det utrolig godt. HIK fik sin anden sejr i træk med en målrettet og meget professionel indsats mod stærke Hillerød. Et godt presspil og hurtig omgang med bolden gav HIK initiativet fra første sekund. Scoringen til 1-0 blev sat ind af Jonas Hebo med en afslutning fra 35 m – med venstre, oven i købet – efter Andreas Smed havde presset Hillerøds målmand til en hektisk clearing på kanten af feltet. Det var et smukt mål, som Hebo selv 8 minutter senere fordoblede med en sikker, flad afslutning. Daniel Thorup leverede assisten efter at han var brudt aggressivt igennem på højre fløj.

Hebo fra midten 

Nu var HIK’erne ikke til at skyde igennem og spilleglæden var til at få øje på. Hebo lagde en perfekt stikning til hårdtarbejdende Smed, der lagde bolden fladt forbi målmanden. Og i 1 halvleg sidste sekunder bankede Sebastian Calsén på bolden ind i krydset fra 30 m. Nu ved vi jo ikke, hvilken en slags mål, de er vant til at se i Hillerød – men HIK’erens langskud må være blandt de flotteste, der er set deroppe.

HIK er røget op på 5. Pladsen og har dermed – i hvert fald midlertidigt – udsigt til deltagelse i Oprykningsspillet. På lørdag kl. 13.00 venter endnu en vigtig kamp mod lokalrivalerne fra B93.

Kom og støt HIK.