Fodbold, Forside

HIK skal i weekenden ud at jagte den lille, teoretiske mulighed, der fortsat er for oprykningsspil til foråret. Det kræver sejre i de tre sidste kampe, samt et større sammenfald af andre resultater. Muligheden er dog fortsat tilstede. Lørdag venter første opgave, på udebane mod Fredensborg BI.

A chip and a chair..

Avarta, Hvidovre og B93 har lagt afstand, og er ikke til at hente for HIK. BK Frem, Brønshøj, Fredensborg og HIK har fortsat mulighed for at komme med i opryknings slutspillet, mens Holbæk med sikkerhed skal i nedryknings slutspillet. Chancen er lille, men den er der. Lad os tage et kig på, hvad der skal til for at HIK kan komme i oprykningsspillet:

HIK

Skal vinde de resterende tre kampe: Fredensborg ude, Hvidovre hjemme og BK Frem ude.

Fredensborg

Skal tabe til HIK, spille uafgjort eller vinde over Brønshøj (såfremt HIK overhaler Fredensborgs måldifference) og tabe til B93 (uafgjort kan gå an, hvis Brønshøj-Fredensborg ender uafgjort).

Brønshøj

Må maksimalt opnå to point i deres slutprogram mod B93, Fredensborg og Hvidovre, med mindre HIK opnår det noget usandsynlige at overhale Brønshøjs måldifference.

BK Frem

Må maksimalt opnå to point i de næste to kampe mod Avarta og Holbæk, med mindre HIK overgår BK Frems måldifference. Skal selvfølgelig også tabe den sidste kamp mod HIK.

skaermbillede-2016-10-20-kl-14-15-38

Hvis det scenarie skulle udspille sig, tager HIK dog kun 3 point med over til opryknings slutspillet. Mere realistisk er det nok at forholde sig til, at en sejr over Fredensborg i weekenden, formentlig vil give tre kærkomne point til nedryknings regnskabet.

Flot debut i divisionerne

Fredensborg BI spiller deres første sæson i de danske divisioner, og det har de gjort ganske imponerende. Som beskrevet ovenfor har de grønklædte nordsjællændere fortsat gode muligheder for at spille sig til en plads i oprykningsspillet.

Allerede i første runde af den nye sæson viste lørdagens hjemmehold deres berettigelse i rækken, da et meget velorganiseret Fredensborg-hold vandt på Gentofte stadion.

Siden er det blevet til et par imponerende skalpe, bl.a. en flot udebanesejr på Østerbro stadion mod B93. Generelt har de manifisteret sig som et meget stabilt hold, der har været svære at score imod.

Den ligning skal HIK’erne forsøge at løse lørdag. Der er kampstart på Fredensborg stadion kl 13.00.

Pga. efterårsferien ligger de fleste andre HIK-hold stille. Du kan dog få et overblik over bl.a. et par seniorkampe her: https://hik.dk/news-posts/kampprogram-uge-42/