Fodbold, Forside

HIK har sagt farvel til den 18-årige offensivspiller Jagvir Singh Sidhu, der har fået kontrakt hos Brøndby. Jagvir Singh Sidhu blev allerede som førsteårs U19-spiller rykket op på HIK’s 1. Senior og fik debut i oktober 2018.

Det er den anden unge spiller, som HIK sender videre til en større klub inden for den seneste måned. Tidligere tog den talentfulde 20 årige målmand Lukas Jensen til Burnley for at spille på Premier League-klubbens U23-hold. Og nu har Jagvir Singh Sidhu altså underskrevet en kontrakt, hvor han skal spille på U19-holdet hos storklubben på Vestegnen.

”Jagvir er et meget spændende, offensivt og kreativt talent. Klubskiftet er en stor chance for ham, og det bliver interessant at følge ham i Brøndby’s udviklingsmiljø” forklarer HIK’s Talentchef Per Frimann.

”Sådan et skifte er naturligvis en anerkendelse af de mange trænere og ledere i HIK, der har arbejdet med Jagvir – herunder 1 . seniors stab under ledelse af Kristoffer Wichmann. De har alle gjort meget for, at han i dag er nået hertil. Det samme gælder jo for Lukas Jensen, der på kort tid blev førstevalg på vores 2. Divisionshold, før han skiftede til Burnley”.

Per Frimann, Talentchef 28698100

Kristoffer Wichmann, Cheftræner 60606406