Forside, Generelt, Tennis

Sommer træning for seniorbredden en time og femten minutter dagligt i 5 dage fra 6.7.20 til 10.7.20

 

HIK tilbyder som noget helt nyt en uge med intensiv sommer træning til klubbens senior bredde. Træningen vil fokusere på at give deltagerne indsigt i de vigtigste aspekter i tennis spillet både teknisk og taktisk, samt mulighed for at lære og øve nye færdigheder og ideer til spillet.

Programmet

 

  • Mandag – Bevægelse og positionering med et godt mix af specifikke øvelser og point relaterede øvelse, hvor forskellige spil situationer fremhæves. Uddybelse af forskellen i bevægelsesmønstre og slagvalg afhængigt af hvilken type situation/bold du modtager.

 

  • Tirsdag – Forhånd og Baghånd med en blanding af specifikke øvelser og point relaterede situationer, der fokuserer på de vigtigste tekniske og taktiske aspekter i grundslagende.

 

  • Onsdag – Flugtspil med gennemgang af bevægelse, baneposition, og teknik. En mulighed for at opdage nye slag, øge tilliden/selvtilliden og bedre forståelse af, hvad der kræves ved nettet.

 

  • Torsdag– Double Taktik med specifikke double taktiske øvelser til forståelse af bane positionering, ”shot selection” og hvordan man spiller forskellige taktiske situationer på baglinje og ved nettet.

 

  • Fredag– Serve teknik/taktik med gennemgang af alle begreber, herunder plus point.

 

Vælg et og kun et af følgende spilletidspunkter:07.30-08.45 eller 08.45-10.00

Niveau: som ved N2L kan man melde sig på et af 2 niveauer. A/B eller C/BEG hvor A er de mest øvede spillere. Niveau bedes oplyst ved tilmelding.

 

Trænerteamet: Tine, Kenneth, Jose, Rafa, Mads, Christian, Ørvad og Michael

 

Pris: 1000.00 kr.

 

Tilmelding via hal-booking. Log på som når du booker bane og find det relevante hold under tennisarrangementer og tilmelde dig hold på ønsket tid og korrekt niveau.

 

Pladserne tildeles efter princippet først til mølle. Holdene lukkes når alle pladser inklusive enkelte ventelistepladser er besat.