Forside, Tennis
Motionisttræning for klubbens seniorer
ude august – september 2018.
Der udbydes endnu engang hold på rent C niveau (begyndere og meget lidt øvede).
Både A og B spillere kan melde sig til resten af holdene, hvorfor I på disse hold må påregne at komme til at træne med spillere af blandet niveau (A og B).
Tak fordi I læser hele opslaget, før I tilmelder, så vi undgår at nogen tilmelder sig på et forkert grundlag.
HIK tilbyder endnu engang en god og alsidig træning til klubbens seniormedlemmer. Træningen vil være målrettet de spillere der er tilmeldt det pågældende hold, men spillernes niveau er ikke nødvendigvis det samme.
Tanken med forløbet er at lave en sjov, inspirerende og lærerig træning, hvor vi også får pulsen op.
Træningen er baseret på de nyeste trænings principper og fokuserer på de fundamentale slag som forhånd, baghånd, flugtninger, serv og på generelt spil.

Træningsforløbet
Michael Tauson står for træningen sammen med nogle af klubbens trænere: Christian, Mads, Thomas og Charlotte (sidstnævnte tager sig af C- holdene).
Der er 4 spillere og 1 træner på hvert hold, og der trænes en time pr. gang, og du tilmelder dig for perioden 13. 8. 18 til 14. 9. 18.
I træningen vil der blive individuel instruktion, hvor vi tager udgangspunkt i hver enkelt spillers niveau og fysiske forudsætninger. I forløbet introduceres spillerne til de grundlæggende taktiske og tekniske færdigheder i tennissporten. Desuden vil spillerne få indsigt i kampspil.
Man kan vælge imellem nedenstående hold – tallet angiver hvor mange baner der udbydes, og *) betyder at et af holdene er et rent begynderhold.

Never2Late
Motionisttræning for klubbens seniorer
ude august – september 2018 fortsat

Baner
0730-0830
0830-0930
0930-1030
1030-1130
0800-0900
0900-1000
1300-1400
Mandag
1
1
Tirsdag
2
2
1
2 *)
Onsdag
2
2 *)
1
1
Torsdag
2
2 *)
1
1
1
Fredag
2
2
Tilmelding og betaling online via HIK’s hjemmeside i banebookingsystemet under “Holdoversigt – Tilmeldinger”, hvor hvert hold er der beskrevet med ugedag og tidspunkt. Det fremgår desuden, når der er tale om et Begynderhold.
Holdene fyldes efter princippet først til mølle, så skynd jer, så I er sikre på at få plads.
Prisen pr. deltager pr. hold
Det koster 600 kr. pr hold. Tilmelding er bindende. I tilfælde af regn spiller vi inde, i det omfang der er ledige baner. Holdene er beskrevet med en ugedag og et tidspunkt. Som udgangspunkt er der tale om tildeling af pladser efter først til mølle princippet. Man kan i princippet tilmelde sig mere en et hold, men man kan ikke prioritere hvilket hold man foretrækker, hvis man kun får plads på en plads. Er det sådan at efterspørgslen er større end udbuddet, fordeler vi tiderne ligeligt imellem de tilmeldte, så flest muligt får glæde af tilbuddet, og flest mulige hold kommer op og stå. Er der ikke nok tilmeldinger til et hold, bliver man om muligt tilbudt et alternativt hold, og ikke fyldte hold aflyses.

Princippet er som nævnt først til mølle og bortset fra begynderholdene er holdene er ikke niveau inddelte.
Derfor kan I ikke regne med at alle spillere på holdet er på samme niveau – men sæt alligevel kryds i niveau A, B eller C/begynder, hvor A er de mest øvede spillere.
Grundet tildelingsprincipperne kan I desværre ikke regne med at komme på hold med jeres ægtefæller/venner/veninder. J

Rigtig god fornøjelse.
Venlig hilsen Seniorudvalget Nina Rye