Forside, Tennis

Klubmesterskaber i HIK 2018

Seniorudvalget inviterer hermed til Klubmesterskaber for klubbens seniorer og ung-seniorer. Turneringen afvikles i perioden fredag den 17. august til lørdag den 25. august 2018

Igen i år skyder vi Klubmesterskaberne i gang en fredag nemlig den 17.8.kl 17.00.
Vi planlægger at afvikle en lang række kampe i weekenden 17.8., 18.8. og 19.8. Man skal derfor kunne spille disse tre dage. Med denne kickstart ser vi frem til, at vi får en festlig weekend på anlægget med rigtig mange kampe samt en hyggelig efterfølgende uge med masser af engagerede tilskuere.

Vi afholder klubmesterskabsmiddagen fredag den 24.8. kl 20.00.

Der er åbent for deltagelse i Single, Double og Miksdouble på niveauerne A og B/C.

Rækkerne er åbne for alle klubbens aktive seniormedlemmer og for ung-seniorerne men desværre ikke for juniorerne – heller ikke i doublekonstellationer med seniorer.

Klubmesterskaberne spilles fra kl.17 på hverdage og i weekenden fra kl. 9-18 søndag den 19.8. dog fra kl.11.00.

Man har på forhånd mulighed for at angive en og kun en dag – mandag til torsdag, hvor man ikke kan spille – grundet holdkamp eller andet – forudsat at dette sker ved tilmeldingen. Vi kan desværre ikke tage hensyn til datoer, der ikke er afgivet ved tilmeldingen. Det ikke er muligt at angive fredag, lørdag eller søndag, som dage hvor man ikke kan spille.

Finalerne vil blive afviklet fredag den 24. august (og lørdag den 25. august).

Tilmelding sker som følger:
Log på som når du skal booke bane. Klik på Tennisarrangementer i øverste bjælke og klik på de ønskede rækker, en ad gangen, udfyld og betal. Sidste tilmeldingsfrist: Fredag den 10. august 2018 kl. 12.00, men tilmeld dig gerne med det samme. Husk at din medspiller skal tilmelde sig og betale separat – hvis du har medspillers medlemsnummer og adgangskode kan du tilmelde vedkommende. Det er samme sted du tilmelder dig middagen (alene eller med ledsager)
Pris: Single 130 kr., Double 90 kr. pr person, Middag 260 kr. pr. person

Spilleplanerne lægges på hjemmesiden i løbet af torsdag den 16. august.

I tilfælde af regn afvikles kampene så vidt muligt inde, så mød altid op som programsat.

Venlig hilsen Seniorudvalget